Sony Xperia S vítězem soutěže Hot Stuff CES 2012

6

Nová vlajková loď výrobce podle všeho vyhrává nejen v srdcích fanoušků, ale také u recenzentů a redaktorů světových portálů. Nedávno byly ohlášeny výsledky CES 2012 Hot Stuff Awards a Sony Xperia S byla jedním z výherců, jež na výstavě zazářili.

Výhře se však netěšila pouze Xperia S. Britskou cenu Hot Stuff časopisu Stuff totiž dostává 10 nejžádanějších, nejlepších a nejzajímavějších přístrojů výstavy CES. Výběr má na starosti redakce časopisu a také jeho webové odnože www.Stuff.tv.

V letošním roce byly mimo Xperia S vybrány i další špičky technologií. Nechybí tak například obří OLED Smart TV od Samsungu, laptop HP Envy 14 Spectre či herní tablet Razer Project Fiona. Kompletní seznam výherců naleznete na stránkách Stuff.

To ale není vše. Xperia S byla taktéž nominována na cenu Best in CES 2012 Awards a obdržela druhé místo v People’s Voice Award, což je na jeden přístroj více než dost. Vypadá to, že o Sony Xperia S má opravdu našlápnuto k tomu být prodejním trhákem.

Zdroje: blogs.sonyericsson.com

Diskuze ke článku
normálně myslící občan
jj. jenom v Česku vyhrává nejzoufalejší mobil Ťamťung Galaxy S II, nejodpornější design, bezduchá placka.....Kdyby aspoň vyhrál Galaxy Nexus, ale tohle ?
securid
Kdyz S vyhrala to by me zajimalo zda porota overovala funkci svetelneho sensoru a kompresi foto :D aby to nedopadlo jako u SE RAY :/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze