Sony Xperia S je lepší než SGS II, zpívají fanoušci (video)

6

Fanoušci výrobce Sony (Ericsson) na YouTube zveřejnili velice zajímavé video. Propagují v něm pomocí známého hitu ještě známější kapely své oblíbené telefony řady Xperia. Dojde i na "konfrontaci" se Samsungem Galaxy S II.

Sony Xperia S - oficiální fotografie
Tip! Sony Xperia S: téměř dokonalý Japonec

Tým fanoušků japonského výrobce, soustředěný kolem YouTube kanálu Domothy85, byl také mezi návštěvníky letošního CESu 2012. Při této příležitosti jeho členové natočili zajímavou "parodii" na hit Jagger od kapely Maroon 5. Ve videu níže fanoušci pomocí změněného textu tohoto slavného singlu oslavují funkce Xperií jako je Exmor R nebo Bravia Mobile Engine. Soustředí se hlavně na propagaci Xperie Ray a Arc, a také ukazují nejnovější přírůstky od Sony Xperii S a ion. Ve videu si také samozřejmě nezapomněli rýpnout do konkurenčního Samsungu Galaxy S II.

Video

Zdroje: youtube.com

Diskuze ke článku
securid
No fanoušci ať zpívají hlavně o tom aby to nekompresovalo foto a fungoval světelný senzor což se o posledních SE nedá říci.
marcel
No to my je slava vytahovat sa na takmer rok stary telefon :-/
Puco
Trapas:D Ale nech si to užíjú potom budú zas rok doháňať SIII.
Michal S.
Nevím, jak můžou tvrdit, že RAY je lepší než s2, je to jen jednojádro, 512 ram displey 3,3, je to ale zas o polovinu levnější, ale proti s2 je to šrot...
P.S. můj zaujatej názor... ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze