Sony Xperia GX: nové fotografie mezinárodní varianty

7

Pěkně vypadající Xperia GX možná bude dostupná pouze v Japonsku, k nám se však chystá i její mezinárodní varianta s kódovým označením LT29i Hayabusa. Ta se v éteru objevovala už několikrát a nyní jsme se dočkali i prvních pořádných fotografií této verze smartphonu.

Podívat se na přístroj můžete ze všech stran a rozhodně není třeba dodávat, že vypadá velmi dobře, což je u řady Xperia víceméně standardem. Možná trochu překvapí logo Sony Ericssonu na přední horní části přístroje, pravděpodobně se však jedná o raný prototyp modelu.

TIP: Přečtěte si více o modelu Xperia GX a mezinárodním modelu LT29i.

Na přístroji již nenajdete logo japonského operátora DoCoMo a dole se jen blýská jméno řady Xperia. Přístroj navíc přinese operační systém Android Ice Cream Sandwich, a výrobce se také rozhodl pro kompletní virtuální ovládání, díky čemuž se velký displej vešel do velmi kompaktních rozměrů a hardwarové klávesy zbytečně nezabírají místo pod displejem. Co na novou Xperii říkáte?

Zdroje: phonearena.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
MX
Velmi dobře je, že dali do "pryč" tu nesmyslnou průhlednou lištu a pokud bude mít baterie skutečně 2200 mAh, mohl by mí konečně i slušnou výdrž.
Mike
Nehledně na to, že má mít nový procesor Snapdragon S4, kterej by mohl být úspornější. Jsem ale zvědav, jestli dorazí alespoň do konce září nebo října. Když vím, že tento model by mohl být hlavním kandidátem, nač se spokojit s řadou s tím nesmyslným průhedným tentononc ...
stepo
Tak konecne se sony vzpamatovalo a uvede tu to nadhernou a skvele vybavenou masinku na globalni trh,tim padem snad i knam.:-D je to super! Moc se mi tahle xperia libí. A mohli by to same udelat i s xperii sx. Ta taky stoji za hrích.:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze