Motorola chystá na MWC více novinek. Zřejmě dojde i na vlajkovou loď

1
Motorola chystá na MWC více novinek. Zřejmě dojde i na vlajkovou loď
Fotografie: Martin Fajmon, mobilenet.cz
  • Motorola naplánovala tiskovou konferenci na 23. února
  • Představit by se mělo několik modelů řad Moto E a Moto G
  • Spekuluje se však i o smartphonu se Snapdragonem 865

Za necelý měsíc vypukne očekávaný veletrh MWC v Barceloně, na kterém se bude prezentovat většina předních výrobců mobilních telefonů. Pozadu nezůstane ani Lenovo, které bude klást důraz na značku Motorola. Jak informuje androidheadlines.com, výrobce již oznámil svou tiskovou konferenci. Ta se uskuteční 23. února od 19:00 hodin středoevropského času a dle současných spekulací se rozhodně máme nač těšit.

Motorola MWC 2020

V prvé řadě se výrobce chystá obnovit segment nižší a střední třídy, což obnáší řady Moto E a Moto G. Údajně by měl doplnit řadu Moto G8 o varianty Moto G8 a Moto G8 Power. Mnohem zajímavěji však vypadá možnost představení vlajkové lodě. Zde je nutné vzpomenout, že opravdu špičkový telefon v portfoliu Motoroly delší dobu chybí. V posledních dnech se objevily informace o Motorole Edge+, která by mohla nabízet například Snapdragon 865 a možná i stylus. Tisková konference tak bude určitě velmi zajímavá, a jelikož bude redakce mobilenet.cz přímo v Barceloně, můžete se těšit na podrobné zpravodajství.

Diskuze ke článku
XYZ
Jen aby to nebyla vlajková ponorka. Například jejich modely z řady One jsou teď konečně konkurenceschopné, poté co zlevnily o 30 % pouhé 4 měsíce po uvedení.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze