Podívejte se detailně na Xperii 1 III od Sony. Bude mít 3,5mm jack i stereo repráčky

aktualizováno
Podívejte se detailně na Xperii 1 III od Sony. Bude mít 3,5mm jack i stereo repráčky
Fotografie: voice.com
  • Dle spekulací má být navýšen jas displeje
  • Dojde ke zlepšení clonového čísla čelního fotoaparátu

Aktualizováno 4. 2. 2021

Příchod nové vlajkové lodě od Sony se blíží. Skrze voice.com se můžeme podívat na pravděpodobný vzhled, a to nejen formou renderů, ale také videa. Na něm si lze prohlédnout chystaný telefon ze všech stran.

Za povšimnutí stojí hned několik věcí. Xperia 1 III si nadále ponechá hardwarovou spoušť fotoaparátů. Taktéž vidíme dva čelní stereo reproduktory nad a pod displejem, což je dnes již poměrně nevídaný jev. Sony si navíc i v roce 2021 uchová 3,5mm jack a slot pro paměťové karty, a to je jednoznačné plus.

Původní informace z 28. 9. 2020

Sony má portfólio mobilních telefonů poměrně úzké a novinky za letošní rok bychom spočítali na prstech jedné ruky. Japonský server androidnext.info nyní přinesl vůbec první informace o nadcházející vlajkové lodi – Xperii 1 III. Označení prozatím berte s rezervou, vychází pouze z letošního očíslování Xperie 1 II.

Jaké novinky máme očekávat? Sony by mělo zapracovat na displeji, máme se těšit na o 15 % vyšší jas, což uživatelé ocení zejména při používání venku. Dále lze předpokládat, že Sony zachová 4K OLED panel. Vlajková loď řady Xperia by měla potěšit i všechny vyznavače selfies. Čelní fotoaparát by se totiž mohl pyšnit lepším clonovým číslem. Více informací v tuto chvíli není známo.

Diskuze ke článku
htcjirka
htcjirka
Mrak nadseni a pak po predstaveni zklamani, jako z kazdeho Sony..
Mara Studna
Mara Studna
Pardon-ale není na podobné info dost času?Dyk to bude až příští rok a toto je sice hezké,zajímavé,ale NIc!!!Neříkající-jen aby se něco napsalo?Pardon!!!
Watt
Watt
Sony Xperia 1 I byl naprosto příšernej telefon a Xperie 1 II na tom nebyla o moc líp. Za 32K nemůže mít žádný kompromis. Chudáci, kteří si ji koupili. :D Je to ale škoda, protože Sony na to má udělat pořádný telefon. Tipuju, že by k Xperii 1 III mohli dávat zdarma k předobjednávkám sluchátka Sony WH 1000 XM4, ještě aby se povedl telefon.
Watt
Watt
Ja jsem ten telefon videl nazivo a pouzival ho. Je mi jasny, ze ho budete obhajovat, kdyz si neco tak predrazenyho koupite. :D Za 32K ma tolik minusu, ze to je spatna koupe. Podivej se na poradnou recenzi na Tech Arene.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze