Sony SmartWatch 3 s Android Wear a GPS se již prodávají v ČR

10

Na českém trhu se objevila třetí generace SmartWatch od japonského Sony. Nový model znamená odklon od elegance ke sportovnímu designu. Nechybí proto voděodolnost, ale také například u hodinek vzácná podpora GPS. Systém obstarává Android Wear.

Chytré hodinky Sony SmartWatch 3 byly oficiálně představeny začátkem září na veletrhu IFA 2014 v Berlíně. Jako první ze stáje Sony nabízejí nový operační systém Android Wear, který je uzpůsoben přímo pro wearables. Nutno však prozatím dodat, že celé prostředí je v angličtině a čeština chybí. Nejnovější SmartWatch od Sony vás zaujmou designem, který se značně liší od SmartWatch 2. Japonský výrobce zvolil spíše sportovní vzhled bez důraz na eleganci. Potěší vás rozhodně kvalitní displej s úhlopříčkou 1,6 palce a rozlišením 320 × 320 pixelů.

TIP! Vyzkoušeli jsme Sony SmartWatch 3 (video)

Sony SmartWatch 3

Samozřejmostí je voděodolnost s certifikací IP68. Hodinky budou vašimi společníky při všech aktivitách. K tomu rozhodně dopomáhá integrovaný GPS modul, který je v chytrých hodinkách prozatím vzácností. Mezi další konektivitu patří Bluetooth 4.0 a NFC. Hodinky pohání čtyřjádrový procesor a mají vlastní paměť 4 GB.

Sony SmartWatch můžete aktuálně pouze v obchodě Sunnysoft.cz v černé barvě za 6 490 Kč. Cena je přibližně o 3 000 Kč vyšší v porovnání se SmartWatch 2.

Technické parametry Sony SmartWatch 3 SWR50 1287-4372

Kompletní specifikace
Konstrukce36 × 36 × 10 mm, 72 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano, zapínání: přezka
DisplejTFT IPS, 1,6" (320 × 320 px), tvar: hranatý
SystémAndroid Wear, kompatibilní s: Android
Datové funkceBluetooth: 4.0, Wi-Fi: 802.11b/g/n, mobilní sítě: ne, NFC: ano
ChipsetQualcomm Snapdragon 400 MSM8212, CPU: 4×1,2 GHz
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 4 GB, paměťové karty: ne
Akumulátor420 mAh, nabíjení: micro USB, doba nabíjení: 1:12 hodin
Dostupnostprosinec 2014, 5 500 Kč
Diskuze ke článku
teofilix
Zrovna o nich přemýšlím zda je koupit a stále porovnávám s gear dvojkami s tizenem. Netušíte někdo zda se na ty sony dá stáhnout funkce ovládání tv?
teofilix
Dík za postřehy a Jerry kdybys pak napsal jednu dvě větičky jak si s ním pak spokojený, tak bych se nezlobil. Pořád dost váhám, ale prostředí android wear se mi zdá mnohem příjemnější, ale zase u samsungu ten reproduktor k volání je velké lákadlo plus měřič tepu. Obojí má něco a teď se rozhodnout :D Jinak mám smart tv s wifi, tak by to možná šlo. Našel jsem právě 2 aplikace co v popisku mají, že přes wear se dá tv ovládat, ale když to člověk nemá šanci vyzkoušet, tak jsem trochu nedůvěřivý.
Jirka.S
Mě hodně zklamala nemožnost výměny řemínku podle svého, na sport mám rád gumové, do společnosti kovové nebo kožené a měním i podle nálady. Proto zůstanu věrný značce ale staršímu modelu sw2 :-). Škoda tech řemínku, jinak bych do nich šel hned.
Jerry
jj, dám sem info jak je budu mít. Rozhodl jsem se pro ně, protože mají integrovanou GPS a údajně dokonce deaktivovanou WIFI, je kolem nich slušná komunita na XDA a hlavně - microUSB napájení!!! Já ty kolébky fakt nechápu, krám navíc, který nesmím zapomenout, když někam jedu na výlet.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze