Víme, kolik budou stát SmartWatch 3 a SmartBand Talk od Sony

8

Japonské Sony se již nějaký ten pátek pohybuje ve světě wearables. Před měsícem v Berlíně představilo další hodinky s názvem SmartWatch 3 a dostalo se i na vylepšený náramek SmartBand Talk s displejem. Nyní již víme, kolik budou obě novinky na českém trhu stát.

V pořadí již třetí generace chytrých hodinek SmartWatch od Sony se představila na berlínském veletrhu IFA 2014. Vůbec poprvé hodinky pohání systém Android Wear, který se vyjímá na 1,6palcovém displeji s rozlišením 320 × 320 pixelů. Potěší, že jsou hodinky odolné proti vodě a prachu (IP68). Představení se dočkal také náramek SmartBand Talk, který nově nabízí displej a to úsporný e-ink panel. Náramek má dokonce reproduktor a mikrofon, takže je s ním možné telefonovat.

TIP! Sony SmartWatch 3 s Android Wear: živě z Berlína (video)

Sony SmartWatch 3

Oficiální obchod Sony již přijímá předobjednávky na obě wearbles novinky a známe tudíž i startovací ceny. Hodinky SmartWatch 3 pořídíte v černé nebo limetkové variantě za 6 990 Kč. Náramek SmartBand Talk je k dispozici v černé a bílé za 4 990 Kč.

Sony SmartBand Talk
Diskuze ke článku
Viktor Beran
Viktor Beran
Uff - proč tolik ??? Zlatý SW2 a to i funkčností :-)
Pino
Ten náramek SmartBand je opravdu skvělý a klidně bych svůj Fitbit Force za něj vyměnil, kdyby měl výdrž alespoň týden. Fitbit nabíjim každých 10 dní a SmartBand prý má vydržet jen 3 dni..
dunco
Už aji Sony to přehání s cenou,asi se nakazili od Samsungu.
Caddy RB
Caddy RB
zase plastovy design pro deti :(

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze