Sony Xperia S: podívejte se na podrobný videopohled

28

Sony Xperia S je pro český trh prvním přičichnutím k telefonům z letošního MWC v Barceloně. Jedná se o první ochutnávku z nové generace Xperia zařízení a rovnou o tu nejvybavenější. Logicky je tak Xperii S věnováno mnoho pozornosti. My jsme ji proto natočili v podrobném třídílném videopohledu.

Ochuzeni samozřejmě nebudete ani o klasickou psanou recenzi, na které pilně pracujeme. Pro ty, kteří rádi sledují video, zde máme jedno (tedy vlastně tři) hodně podrobné.

Sony Xperia S

První díl je věnován představení konstrukce, hardwarovým parametrům a samozřejmě základnímu příslušenství v balení. Druhá část se zabývá samotným prostředím telefonu, abychom si v závěrečném dílu mohli představit také NFC funkce společně s ukázkou možností Xperia SmartTags a TV aplikaci, kterou využijete po připojení telefonu k televizi. Na konci každé části najdete tlačítko na následující video, takže v nich můžete libovolně přetáčet a přeskakovat. Příjemné sledování…

Pokud vás zajímají fotografické schopnosti, přečtěte si také náš podrobný test fotoaparátu a natáčení videa Sony Xperia S. Po příchodu dvou Xperií S do redakce jsme vydali také podrobné první dojmy.

Technické parametry Sony Xperia S

Kompletní specifikace
Konstrukce128 × 64 × 10,6 mm, 144 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 4,3" (1 280 × 720 px)
Fotoaparát12 Mpx (4 000 × 3 000), LED dioda, autofocus, video: 1 920 × 1 080 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S3 MSM8260, CPU: 2×1,5 GHz, GPU: Adreno 220
PaměťRAM: 1 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 4.1
Akumulátor1 750 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostbřezen 2012,
Diskuze ke článku
Smith
Dobrý den, mám dotaz ohledně QWERTY klávesnice.... je možné ji nějak přepnout na QWERTZ klávesnici? Je to sice maličkost, ale já osobně bych to celkem ocenil. ;)
stepo
jee. no proste nejvic cool smartphone. hrozne moc se mi libi. videopohled je skvelej. panove delate to proste vybobrne. hlavne teda pan pospisil. jsste profesionalni redaktor,bavi me koukat na to co natocite protoze to umite podat. a jinak k telefonu neni co dodat. sony se predvedlo,neni treba ctyr jadro,takhle kvalitni dvou jadro bohate staci.
emiin
Můžu se zeptat jak jste ve fotoaparátu nastavili zobrazení posledních fotografií vedle sebe? Já tam mám takovou tu seskupenou složku.
M.
Super videorecenze!!! Jen tak dál:)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze