Sony nic nenechává náhodě, na CESu představí novou vlajkovou loď

44

Již za pár dní se dočkáme technologického veletrhu v Las Vegas, CESu 2014. Jakých zařízení se na něm dočkáme? Začít můžeme s informacemi o nástupci Xperie Z1, která se na trhu ani moc neohřála. Opět zde asi budeme svědky evoluce, čili lehkého zvětšení displeje a zvýšení výkonu.

Spekulace o nové vlajkové lodi pochází ze serveru Digi-Wo, který již měl na svědomí několik dřívějších úniků starších modelů. Pravdivosti těchto informací nahrává do karet fakt, že na tomto veletrhu byly představeny i dřívější vlajkové lodě Xperia S a Z. Nyní se dostáváme k zařízení samotnému. Jeho kódovým názvem je Sirius, logický název by ale měl znít Xperia Z2. Tento přístroj by měl nabídnout 5,2" displej neznámého rozlišení, nebo procesor Snapdragon 800.

Logo Sony

Na závěr doplním druhou část spekulace. Dalšího vlajkového modelu, ale údajně bez podpory mobilních sítí, bychom se měli dočkat ještě v první polovině roku 2014. Tento model by měl disponovat 5" displejem a výkonnějším procesorem Snapdragon 805. Jak to bude, se alespoň částečně, dočkáme již za pár dní. Je sice poměrně zvláštní, že bychom o novém zařízení, vzhledem k počtu úniků těch předešlých, nic nevěděli, pokud by se tak ale stalo, určitě se máme na co těšit.

Zdroje: phonearena.com, gforgames.com

Diskuze ke článku
LOL
http://blogs.sonymobile.com/2013/12/31/a-new-years-message-from-sony-mobile/

"Xperia Z1 is our strongest selling smartphone to date and will continue as our flagship into 2014."
Smurfes
Jestli to bude jako s tou aktualizaci pro zetko tak se na to muzeme spolehnout :D
Ami
Tentokrát jste vypustili do éteru neověřenou zprávu... Přímo Sony řeklo, ze Z1 zůstane ještě na chvíli vlajkovou lodí...

"It is our strongest selling smartphone to date and will continue as our flagship into 2014." - Sony Mobile blog
pavel
"Tento přístroj by měl nabídnout 5,2" displej neznámého rozlišení, nebo procesor Snapdragon 800." V tomto případě se před spojkou nebo čárka nepíše.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze