Sony Ericsson Xperia mini pro: rozbalení z krabice (video)

17

Unboxing video na očekávaný QWERTY komunikátor Sony Ericsson Xperia mini pro. Podívejte se, jaká překvapení vás čekají při vybalování příslušenství z prodejní krabice.

Tip: Novinky Sony Ericsson Xperia mini a Xperia mini pro oficiálně

Přinášíme tradiční unboxing video Sony Ericssonu Xperia mini pro, komunikátoru s Androidem a QWERTY klávesnicí, který se v nejbližších týdnech chystá vstoupit také na český trh. Díky gigahertzovému procsoru Qualcomm Snapdragon nabídne ucházející výkon, kterému napomáhá i relativně nízké rozlišení displeje, které však vzhledem k jeho úhlopříčce kolem 3 palců není zas tak markantní, jak ostatně na níže přiloženém videu sami uvidíte. Více informací o Xperii mini se dozvíte v našem podrobném preview.

Sony Ericsson Xperia mini pro - oficiální fotografie

Podívejte se také na - Sony Ericsson Xperia mini/pro na oficiálních promo videích

V základním balení se, po vzoru první generace mini Xperií nachází, barevný výměnný kryt, tentokráte však pouze jeden. Zvláštností je pak také to, že výrobce k přístroji dodává ochrannou folii na displej samostatně, takže si ji za pomoci přiloženého hadříku a plastové stěrky musíte nalepit sami. Dále se pak v balení nachází obligátní příslušenství jako jsou sluchátka, synchronizační USB kabel, či množství návodů a uživatelská příručka. Ve videu jsou rozbaleny balení obou barevných varinat, tedy bílé a černé.

Video

Technické parametry Sony Ericsson Xperia mini pro

Kompletní specifikace
Konstrukce92 × 53 × 18 mm, 136 g, konstrukce: vysouvací, odolnost: ne
DisplejTFT TN, 3" (320 × 480 px)
Fotoaparát5 Mpx (2 592 × 1 944), LED dioda, autofocus, video: 1 280 × 720 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm S2 MSM8255, CPU: 1×1 GHz, GPU: Adreno 205
PaměťRAM: 512 MB, vnitřní paměť: 320 MB, paměťové karty: microSDHC
Datové funkce5G: ?, LTE: ne, Wi-Fi: 802.11b/g/n, Bluetooth: 2.1, NFC: ne
Operační systémAndroid 4.0
Akumulátor1 200 mAh, bezdrátové nabíjení: ?
Dostupnostsrpen 2011, ?

Zdroje: se-first.com

Diskuze ke článku
Kubyk002
Opravdu nevíte kolik je odhadovaná cena? Tak plus mínus ?
Katka
To by zajímalo určitě více lidí...protože na jiném webu psali o SE txt pro, který stojí cca 3000 a psali, že mini pro má být jen o 1000Kč dražší (..." Navíc musíme počítat i s tím, že telefon (txt pro) bude mít silnou konkurenci v rámci vlastní stáje - není jí nikdo menší než Sony Ericsson XPERIA Mini Pro. Tento telefon má samozřejmě úplně jiné zaměření, stojí ale pouze o tisícikorunu více a z pohledu funkcí je jako z jiné galaxie...").
Ale v obchodech, kde už dělají předprodej mají úvodní cenu přes 8000Kč
Kubyk002
Tak že by stál 4000 je asi hloupost vzhledem k výbavě a k tomu, že SE své telefony trošičku předražuje...ale očekávám cenu okolo 6000-8000kč....a jestli je cena 8000 přeprodej tak během prvního měsíce ta cena klesne na 7000...takže za tu cenu pecka ...
Katka
No právě se mi to taky moc nezdá, proto se ptám :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze