Sony Ericsson ukázal nový Android 4.0 ICS na Xperiích (video)

9

Japonský výrobce mobilních telefonů Sony Ericsson prezentuje na krátkém videu podobu nového Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich v alfa verzi, který v podobě updatu chystá pro své přístroje řady Xperia.

Sony Ericsson (brzy jen Sony) do světa jako navnadění a ukázku pro čekatele na update vypustil ranou alfa verzi ROMky postavené Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich. Je určena pro všechny chytré Sony Ericssony z roku 2011, tedy například pro modely Xperia arc, neo, pro, mini a nebo také pro hudební smartphone Live With Walkman. Vzhledem k tomu, že se jedná o alfa verzi ROM, tak ji výrobce nedoporučuje pro dlouhodobé používání, jelikož v ní ještě nefungují zdaleka všechny funkce, které by měly.

Některé z Xperií roku 2011 které čeká důležitý update na nový Android 4.0
Tip: přečtěte si také článek - Ice Cream Sandwich pro Sony Ericssony možná už v lednu

Tato ROMka slouží opravdu pouze jako demo, abychom si mohli lépe představit, co od tandemu Sony Ericsson a Android 4.0 ICS můžeme do budoucna čekat. Níže se můžete podívat na video, kde tuto ROM prezentují lidé z oficiálního produktového blogu japonského výrobce.

Video

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
xsarahdi
Sonyericsson ide :)) len tak ďalej ...od včera máme aj 50GB cloud od Box.net zadarmo...pekne :)
Tomu sa hovorí starostlivosť o zákazníka :)
Nývn
Abych řekl pravdu, tak jsem poměrně zklamaný, že v podstatě nic nezůstalo z "pure" androidu. Doufal jsem, že si SE nevezme příklad ze Samsungu a jeho TouchWiz, který kazí krásný ICS. Ale je to ještě alfa verze, snad se změní třeba menu, nebo něco aby to víc vypadalo jako ICS ne jako 2.3
stepo
tak je pravda ze se to dost podoba verzi 2.3 ale me se uprava nebo chcete li nastavba od sony ericssonu moc liby. a podstatny prvky z ics tam jsou. takze ja ihned jak bude tato verze pro mou xperii mini venku tak stahuju..jupi..
stepo
navic me osobne se vzhled ics moc neliby,ne ze by byl vylozene hnusny,to ne! ale takhle se mi to paci vic..a mozna to bude jeste trochu jinaci,prece jak uz to tu nekdo rekl,je nto pouze alfa verze.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze