Sony Ericsson představil další Walkman Android WT18i

Společnost Sony Ericsson představuje další chytrý Android telefon z hudební série Walkman s označením WT18i. Bohužel se jej s největší pravděpodobností dočkají jen uživatelé v daleké Číně.

Sony Ericsson WT18i - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si také naše preview - Sony Ericsson W8: první Walkman s Androidem oficiálně

Sony Ericsson oficiálně představil další smartphone značky Walkman, v návaznosti na nedávno oznámený model W8. Sony Ericsson WT18i se však bude prodávat pouze v Číně. Telefon poběží na OPhone 2.5, operačním systému vyvinutém operátorem China Mobile, který navenek působí pouze jako mírně upravený Android 2.2 Froyo. Všechny Android aplikace jsou navíc bez problémů kompatibilní. Stejný systém používá třeba i Sony Ericsson A8i.

Čtěte: Recenze Sony Ericsson Yendo: recenze hloupého Honzy

Pod kapotou modelu WT18i se skrývá 806 MHz procesor Marvell, 150 MB vnitřního úložiště, podpora karet Micro SD až do 32 GB, 3,2 palcový HVGA (320 × 480 bodů) kapacitní displej, 3 megapixelový fotoaparát s podporou nahrávání 480p videa, Bluetooth, Wi-Fi, GPS, FM rádio a 1200 mAh baterie. Sony Ericsson WT18i má rozměry 106 × 56,5 × 14,3 mm a hmotnost přesně 110 gramů. Smartphone by měl být brzy dostupný na prodejnách výše zmíněného největšího světového operátora China Mobile.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze