Smartphone Essential od zakladatele Androidu odhaluje výbavu

6
  • Zakladatel Androidu Andy Rubin chystá telefon s názvem Essential
  • Nabídne špičkovou funkční výbavu, čehož ukázkou je Snapdragon 835
  • Bezrámečkový design se bude blížit Xiaomi Mi MIX

Zakladatelem Androidu jako platformy není dle očekávání Google, ale Andy Rubin, jež systém se zeleným robotem v logu po pár letech vývoje prodal právě americkému gigantovi. I tak však zakladatel na mobilní svět nezapomněl a nyní připravuje svůj vlastní smartphone, který nese označení Essential. Má nabídnout opravdu špičkovou funkční výbavu, což naznačují uniklé specifikace.

Essential

Essential FIH-PM1 (jak se smartphone prozatím prezentuje) nabídne osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 835 se 4GB operační pamětí, operační systém Android ve verzi 7, 12Mpx duální fotoaparát (v kombinaci 12 + 8 Mpx) s možností nahrávat až 4K videozáznam a také 7Mpx přední kameru. Displej s úhlopříčkou zřejmě 5,5 palců přinese vcelku nestandardní rozlišení 2 560 × 1 312 pixelů a po vzoru aktuálních trendů se poměr stran bude blížit 2:1.

Smartphone Essential má mít také tenké rámečky okolo displeje a podobat by se měl (alespoň co se rozložení týká) Xiaomi Mi MIX.

Zdroje: androidauthority.com, mobiltelefon.ru, 9to5google.com

Diskuze ke článku
renda
Zřejmě 5,5 palců na úhlopříčce? Ve specifikaci je uvedeno placů 18..
Momom
Kdyz udela nekdo 5.2 z rameckem jen dole jdu do toho a top procesor
-
Malé vnitřní úložiště? Starý​ Android? Nástavba od výrobce? Děkuji, nezájem.
ados
3.6GB memory a 10GB storage, to je asi kolik zarizeni z tabulky zbyvalo ze? Nebo to sou primo vysledne specifikace, to pak neni tim padek fakt nic moc. Nemluve o fotoaparatu co nema autofokus ani HDR... cela ta tabulka je budto zastaraly vymysl, nebo to bude neprodejny(asi o nej nebude zajem s takovymi specifikacemi) nesmysl.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze