Služba Hudba Google Play má nové „situační“ playlisty

1

V hudební aplikaci Hudba Google Play nově přibývá šikovná funkce pro poslech hudby dle aktuální situace nebo vaší nálady. Konkrétně jde o předpřipravené playlisty, které jsou rozděleny dle konkrétních kritérií.

Rádi byste si pustili nějakou hudbu, ale nemůžete se rozhodnout, co by bylo to pravé? Situaci vám může ulehčit nová funkce v aplikaci Hudba Google Play. Jednoduše aplikaci otevřete a nově získáte přehled různých playlistů, které se vám mohou hodit do aktuální situace nebo činnosti, kterou se chystáte dělat. Nechybí playlisty zaměřené na příjemné vstávání, cvičení nebo úklid bytu. V pracovních dnech pak jistě oceníte playlist, který by vám měl zvýšit soustředěnost při práci.

TIP! Co je Google Daydream? Google to s virtuální realitou myslí vážně

Každý playlist je údajně vybírán za pomoci hudebních expertů Googlu, mezi kterými se nachází DJové, hudebníci, hudební kritici a etnomuzikologové. Své oblíbené hudební stanice si nyní také můžete uložit, abyste mohli hudbu poslouchat i v offline režimu. V aplikaci snadno playlist změníte na základě svých hudebních preferencí – zjistíte, která písnička je další v pořadí nebo odeberete či přidáte další skladby. Nová funkce je dostupná pro všechny uživatele Hudby Google Play na Androidu a iOS.

Stáhnout Hudba Google Play

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: czechrepublic.googleblog.com