Sluchátka Redmi Buds 3 Pro s ANC dorazily na český trh. Víme, kolik stojí

Sluchátka Redmi Buds 3 Pro s ANC dorazily na český trh. Víme, kolik stojí
Fotografie: Xiaomi
  • Chlubí se až 28hodinovou výdrží na nabití
  • V předprodeji je můžete objednat za 1 499 Kč

Na českém trhu se objevila nová špuntová bezdrátová sluchátka, která uvedlo Xiaomi. Jedná se o Redmi Buds 3 Pro, která k potlačení hluku z okolí používají hybridní systém ANC sestávající ze dvou mikrofonů. Sluchátka dokážou hladinu nepříjemného hluku snížit až o 35 dB. Inteligentní algoritmus automaticky vybere nejlepší možný režim podle charakteru šumu v okolí posluchače. Případně může podle situace mezi třemi módy ANC přepínat sám uživatel.

Redmi Buds 3 Pro

Díky specifikaci IPX4 lze se sluchátky pohodlně vyběhnout ven i za nepříznivého počasí. Jejich ergonomický tvar zase zaručí, že by měla dobře držet v uších během cvičení jógy i třeba při kruhovém tréninku. Automatická detekce přítomnosti sluchátek v uších se postará o to, aby hudba hrála opravdu jen tehdy, když ji budete poslouchat. Pokud sluchátka vyjmete z uší, reprodukce se zastaví a po umístění zpět se opět automaticky aktivuje v místě, kde před tím přestala. Redmi Buds 3 je možné skrze Bluetooth 5.2 propojit se dvěma chytrými zařízeními naráz. Bez problémů tak lze sledovat například film na tabletu a operativně přes stejná sluchátka na mobilu přijmout příchozí hovor.

Redmi Buds 3 Pro

Samotná sluchátka se chlubí výdrží až 6 hodin, což je velmi slušná hodnota. Dodávané pouzdro však dokáže výdrž natáhnout až na 28 hodin. Pouhý 10minutový pobyt na nabíječce pak zajistí 3 hodiny poslechu hudby. Příjemným překvapením je možnost nabíjet bezdrátově, vedle klasiky v podobě USB-C. Startovací cena je stanovena na 1 499 Kč, přičemž od 16. září bude činit 1 599 Kč.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze