AirPods 2 mají oslnit velmi rychlým bezdrátovým nabíjením

3× aktualizováno
AirPods 2 mají oslnit velmi rychlým bezdrátovým nabíjením
  • Druhá generace AirPods by údajně měla podporovat bezdrátové nabíjení
  • Dočkat bychom se mohli rovněž delší výdrže a kvalitnějšího poslechu hudby
  • Novou funkcí má být senzor tepové frekvence

Aktualizováno 4. 3. 2019

Nejnovější informace o chystaných sluchátkách AirPods 2 přinesl Max Weinbach. Kromě již známých inovací, které byly odhaleny dříve (viz níže v tomto článku), se mají Apple AirPods 2 dokázat nabít bezdrátově, a to velmi rychle. Z úplného vybití do 100 % to mají stihnout za pouhých 15 minut. Měly by podporovat standard Qi. Tato novinka však přinese i jednu nevýhodu – sluchátka budou těžší. Přesto byste neměli mít obavy z toho, že budou špatně držet v uších. Jejich povrch má mít speciální gumovou úpravu známou z Apple Pencil 2.

Aktualizováno 11. 2. 2019

Server mysmartprice přinesl další informace o druhé generaci bezdrátových sluchátek Apple AirPods. Ta mají mít údajně zcela shodný design jako současná generace, ale přesto přinesou novinky. Aktuálně se hovoří o větším důrazu na basovou složku. Vhod může přijít také více senzorů. AirPods 2 mají mít například senzor tepové frekvence. Baterie má však přesto vykazovat podobnou výdrž jako u první generace. Co naopak naroste, bude cena. Očekává se startovní cena kolem 200 dolarů, což by v případě české trhu mělo znamenat bezmála 6 tisíc korun, což je o tisíci korunu více než u současných AirPods, která u nás startovala na pěti tisících korunách. Představení se nadále očekává během jarních měsíců.

Aktualizováno 26. 1. 2019

Nedávné vypuštění beta verze iOS 12.2 potvrzuje brzký příchod nových AirPods. Operační systém v sobě totiž obsahuje skryté nastavení určené pro spárování bezdrátových sluchátek, které umožňuje aktivaci hlasového asistenta Siri vyslovením notoricky známého příkazu „Hey Siri“. Oproti první generaci tak již nebude potřeba nejprve poklepat na sluchátka. Ta by navíc měla být schopna rozeznat hlas jejich majitele, takže by se nemělo stát, že zareagují na hlasové povely cizí osoby.

AirPods 2

Původní informace z 24. 1. 2019

Očekávané představení druhé generace velmi úspěšných sluchátek AirPods by mělo být zase o něco blíž. Nejnovější informace údajně pocházející od čínských dodavatelů součástek potvrzují, že by se sluchátka měla dostat na trh již v první polovině letošního roku. Další zajímavou novinkou má být schopnost monitorovat zdraví uživatele, ačkoliv zatím není jasné, jak přesně má technologie fungovat.

Známý analytik Ming-Chi Kuo rovněž předpovídá možnost bezdrátového dobíjení a ještě kvalitnějšího přenosu hudby. Ničím překvapivým by však nebyla ani zvýšená odolnost proti potu a vodě nebo delší výdrž baterie. Více se dozvíme snad již brzy.

Diskuze ke článku
Mio
Keby sa radšej zamerali na zvuk, ktorý by mal byť u slúchadiel prvoradý. Prvú generáciu prekonajú kde aké čínske "šmejdy" za zlomok ceny
Martin
Budou analyzovat usni maz a kdyz si je nebudes cistit, vybouchnou :)))
MK
Tak snad to nebude takový průšvih jako první verze. Kromě toho, že se špatně nosí, tak i mizerně hrají. Což je u sluchátek poměrně zásadní nedostatek.
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
A budou stát kolik? Deset tisíc? :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze