Siri je aktuálně nejpoužívanější chytrou asistentkou

4
Siri je aktuálně nejpoužívanější chytrou asistentkou
Fotografie: Apple
  • Hlasová asistentka Siri je nyní aktivně využívána na více než 500 milionech zařízení
  • Na WWDC 2017 bylo toto číslo o 125 milionu nižší

Siri se nyní používá aktivně na více než 500 milionech zařízení. Odpovídá tomu informace z nejnovější tiskové zprávy společnosti Apple o zahájení prodeje chytrého reproduktoru HomePod.

Poslední zpráva o tom, kolik má Siri uživatelů, proběhla během konference WWDC v červnu roku 2017. V té době byla Siri používána na 375 milionech zařízení, což znamená, že toto číslo stouplo za posledních 7 měsíců o 125 milionů!

iOS 11 Siri

Tento fakt lze připsat hned několika faktorům. Prvním z nich je zcela jistě iOS 11, na kterém je Siri mnohem chytřejší. Umí přenášet hlas v reálném čase, učí se na jednotlivých zařízeních, jak ho uživatel využívá a mezi hlavní novinky patří samozřejmě i mužská verze asistentky.

Zdroj: phonearena.com

Diskuze ke článku
lest
A taky nejhorší ¯\_(ツ)_/¯
Tomas
S jablečnými telefony jsem se trápil 3 roky a můžu říct, že všechno je jedna velká marketingová bublina. Nejvyspělejší fotoaparát který předběhl celý trh o 2 roky, fotí mnohem hůře než fotoaparát od Huawei Mate 10 Pro .. a chytrá asistentka Siri je vedle Google Assistant jako čtyřleté dítě vedle toho patnáctiletého.. Ještě to nikde není ideální, ale když se Googlu na něco zeptám a potom přidám dodatečnou otázkou, tak pochopí k čemu se to vztahuje a odpoví - zatímco Siri je v pasti.
Mara Studna
Mara Studna
Tak nějak,pro kvalitu a odpovídající cenu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze