SkyDrive pro Windows i Windows Phone 8 má nové funkce

2

Microsoft v těchto dnech aktualizoval své cloudové úložiště SkyDrive. Změny se dotkly nejen desktopové aplikace, ale také mobilních verzí pro Android a Windows Phone 8.

Inovovaná aplikace SkyDrive pro Windows Phone 8

Aktualizace desktopové verze je dostupná jako pro systém Windows, tak i pro OS X od Applu. Novinkou je především selektivní synchronizace. Můžete si tedy vybrat, jaké soubory či složky ze složky SkyDrive chcete dále sdílet, což doposud nebylo možné. V přehledném nastavení si vyberete, zda ponecháte sdílet vše, nebo jednoduše vyberete konkrétní složky.

Vizuální proměnou prošly aplikace pro Windows Phone 8 a Android. Nově přibyly možnosti hledání a především možnost přejmenování souborů či složek. Tato funkce doposud chyběla, na což si uživatelé stěžovali. V nastavení si také můžete zvolit, zda se pořízené fotografie mají na SkyDrive nahrávat v původní velikosti, nebo se mají automaticky zmenšit. Totéž platí i pro opačný směr, když si budete chtít fotografie ze SkyDrive uložit zpět do telefonu. Aktualizované aplikace jsou již dostupné ve Windows Store a Google Play.

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
Menty
Doufám, že WP 7.8 budou mít taky integrovanou Skydrive aplikaci.
johny
Tak to je super a uz to umi pracovat s externim diskem a neodinstaluje se to pokazdy, kdyz ho to nenajde k synchronizaci? Ne co? Takova sluzba mi je k nicemu kdyz nezvlada nejvetsi zaklady

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze