Škoda Auto nabizí systém SmartGate pro další modely

4

Automobilka Škoda Auto se dlouhodobě těší velké oblibě. Proniknout i do mladších vrstev potencionálních zákazníků má pomocí moderní infotainment. Konkrétně systém SmartGate, který se nově dostanete i do dalších modelů.

TIP: Auta a mobily: Škoda Fabia s MirrorLink a SmartGate

Do boje o to, jakým vozem budete jezdit, nezasahuje už pouze kvalita podvozku, jízdní dynamika a jiné dovednosti, ale nově se odehrává boj i na straně infotainment systémů. To moc dobře ví i Škoda Auto, která svůj systém s názvem SmartGate rozšiřuje i do dalších modelů.

Nově si tak tento systém, který jsme pro vás otestovali v našem seriálu auta a mobily, můžete pořídit do modelu Octavia, Yeti, Rapid, Rapid Spaceback a nejnovějšího přírůstku, Škody Superb. Pokud vás zajímá více, podívejte se na náš pravidelný seriál s názvem auta a mobily.

Auta a mobily: Škoda Fabia – videopohled

Díky systému SmartGate můžete s využitím dané aplikace mít informace například o vaší rychlosti či průměrné spotřebě. Přenos dat probíhá prostřednictvím Wi-Fi. Aplikace je dostupná pro systém Android, iOS a Windows Phone.

Pokud někdo z vás netrpělivě vyhlíží příchod CarPlay či Android Auto, tak vás nejspíše zklameme. Podle informací, které máme k dispozici, je vše v procesu jednání a jen těžko budeme odhadovat, v jakém časovém horizontu budou tyto systémy dostupné i v modelech Škoda Auto.

Zdroje: skoda-auto.cz

Diskuze ke článku
jakub
carplay a android auto je od MY2016 spolu s mirrorlinkem součástí smartlink... By mě zajímalo, jestli MS příjde s nějakým řešením. Už od buildu 2014 kde něco ukazoval se nic nezměnilo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze