Siemens S65

3

Máme k dispozici první oficiální fotky nového Siemensu S65. Jeho hlavními přednostmi jsou velký displej, plno multimediálních funkcí a také přítomnost paměťové karty. S těmito předpoklady by mohl klidně konkurovat plánovanému Sony Ericssonu K700. To nicméně můžete posoudit sami.

Týden před CEBITem uniklo Siemensu několik fotografií nového top modelu S65. Nahradí tak Siemens S55, jehož největší slabinou byl displej. Zdá se ale, že na displej si u novinky stěžovat rozhodně nebudeme.

Z obrázků je patrné, že byl u telefonu použit stejný typ displeje, jako u CX65 a M65, o kterých jsme vás již informovali. Podobná těmto modelům se zdá být i velikost. Vypadá to tedy, že všechny nové Siemensy s číslovkou 65 na konci budou postaveny na stejné platformě.

Je to evidentně přímý konkurent včera představeného Sony Ericssonu K700 s kterým má velice podobné parametry. Podle neověřených informací má mít aktivní displej s 65 tisící barev a rozlišením 132x176, paměť o velikosti 32MB, FM rádio, MP3 přehrávač a Bluetooth. Třešničkou na dortu pak je 1,3 Mpix fotoaparát. No, uvidíme co z těchto informací se potvrdí.

Na CEBITu by se kromě S65 měl představit jednodušší C65 a odolný M65.

Diskuze ke článku
Honza
Telefon siemens S 65 nemá Fm radio ani MP3přehrávač!
Jan Pospíšil - redaktor
Článek by vydán 11.3.2004. To je před oficiálním představením Siemensu S65 a pokud jste si článek přečetl, určitě Vám neuniklo, že se jedná o neověřené informace.
Jenda
má někde telefon přípojku na usb jako třeba digitální foťáky nebo je třeba zakoupit originální kabel? děkuji moc za odpověď

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze