SAZKAmobil nově nabízí eSIM, momentálně s 50% slevou

SAZKAmobil nově nabízí eSIM, momentálně s 50% slevou
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • eSIM je ekologičtější i bezpečnější alternativou pro fyzickou SIM
  • Momentálně je možné pořídit předplacenku s kreditem 150 Kč za polovinu ceny

SAZKAmobil rozšiřuje nabídku a jako jeden z prvních virtuálních operátorů nově nabízí eSIM karty pro předplacené i paušální služby. Namísto plastové SIM karty si tak mohou zákazníci nově pořídit virtuální SIM kartu jednoduše a z pohodlí domova. Až do konce července je navíc možné pořídit eSIM za poloviční cenu 75 korun, viz sazkamobil.cz.

Dříve nebo později se zřejmě s plastovými SIM kartami rozloučíme a plně je nahradí eSIM. Zákazníci nemusí čekat, než jim SIM karta dorazí domů, nebo si pro ni chodit do prodejny, navíc se v případě eSIM jedná o bezpečnější a ekologičtější variantu, než nabízí klasické SIM karty. „SAZKAmobil je další operátor, který nabízí svým zákazníkům eSIM. Zákazníci si mohou pořídit virtuální SIM jednoduše v e-shopu nebo internetové Samoobsluze a začít využívat našich služeb okamžitě,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu a dodává: „Navíc do konce července si zákazníci mohou koupit novou eSIM nebo i klasickou SIM se slevou 50 %,“ říká Jan Schmiedhammer, ředitel SAZKAmobilu.

Výhody eSIM karty

Klasická verze, která se vkládá do mobilu, má speciální čip. Ten shromažďuje data ohledně toho, k jakému operátorovi přísluší. Virtuální eSIM je namísto klasické verze „pouze“ vestavěný čip v telefonu. Díky němu si na eSIM jednoduše stáhnete svůj profil s veškerými informacemi, které potřebujete. „eSIM umožňuje mj. přidávání více profilů na jeden čip. Následně mezi nimi může zákazník jednoduše přepínat podle potřeby. Zákazník může využívat různé eSIM například pokud často cestuje do zahraničí a využívá SIM lokálních operátorů,“ komentuje Jan Schmiedhammer.

Praktičnost i bezpečí

S eSIM rovněž není potřeba řešit velikost SIM karty. Výhodou je i bezpečnost. Pokud dojde k tomu, že uživateli někdo telefon odcizí anebo jej ztratí, eSIM z něj neodstraní a následně je možné telefon snáze dohledat. V porovnání s klasickou verzí je bezesporu eSIM také ekologičtější.

eSIM za zvýhodněnou cenu

Až do konce července je možné klasickou i eSIM kartu od SAZKAmobilu zakoupit v e-shopu nebo na Zákaznické lince za poloviční cenu, tj. 75 Kč, s úvodním kreditem 150 korun. Virtuální kartu je možné zakoupí na stránkách www.sazkamobil.cz.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze