Samsung už údajně pracuje na druhé generaci Galaxy Fold

2
Samsung už údajně pracuje na druhé generaci Galaxy Fold
  • Změní se způsob skládání z vertikálního na horizontální
  • Telefon se širokoúhlým displejem tak získá kompaktní podobu
  • Cena by mohla v porovnání se současným modelem klesnout

Zatímco první generace telefonu s ohebným displejem od Samsungu stále podstupuje nezbytné testy a čeká na svoje nasazení do prodeje, v laboratořích pracují na jeho druhé verzi. Informaci přinesla phonearena.com s odvoláním na informace digitimes.com.

Samsung Galaxy Fold 2

Zdrojem úniku se stal jeden ze subdodavatelů, konkrétně výrobce kovových pantů. Díky němu si můžeme udělat základní představu o způsobu fungování. Zásadní změnou je jiný směr skládání – místo vertikálního horizontální. Je tak pravděpodobné, že telefon bude disponovat širokoúhlým displejem o úhlopříčce 6,7 palce, který po zavření získá kompaktnější tvar pro přenášení v kapse. O notifikacích a hovorech pak bude informovat malý jednopalcový displej na vnější straně.

Uvedené řešení by mělo být ohlášeno během roku 2020 a na trh se dostat před jeho koncem. I když budou použity špičkové technologie srovnatelné s výbavou Galaxy S11, cena by mohla v porovnání se současným modelem o něco klesnout. Ohebné telefony by se tak mohly dočkat většího rozšíření.

Diskuze ke článku
Carda
Skládací ultranudle to byl můj sen :D
Pesedm
Smiluj se nad námi, všemohoucí Bože, odpusť nám hříchy a doveď nás do života věčného.

A odpusť nám naše viny,
jako i my odpouštíme našim viníkům.
A neuveď nás v pokušení,
ale zbav nás od zlého.
Amen.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze