Samsung se chlubí 200 miliony registrovaných zařízení v síti SmartThings

2
Samsung se chlubí 200 miliony registrovaných zařízení v síti SmartThings
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Síť umožňuje vyhledat vlastní zařízení, ale také pomoci ostatním
  • S přívěsky SmartTag lze vyhledat v podstatě cokoliv

Podobně jako existuje síť Find Me od Applu, nabízí i Samsung vlastní službu s názvem SmartThings Find. Nyní se jihokorejský výrobce pochlubil tím, že je do této vyhledávací sítě zapojeno přes 200 milionů uživatelů, čímž je umožněno dohledat jejich zařízení a pomoci najít zařízení ostatních zákazníků zapojených do programu. Důležitým prvkem jsou rovněž chytré přívěsky Galaxy SmartTag a SmartTag+ (plusová verze využívá i technologii UWB), které lze připnout například k batohu, kabelce, ale také na obojek čtyřnohého mazlíčka.

Údaje o poloze zařízení jsou ostatním lidem sdělovány pouze se svolením uživatele a ID zařízení každého uživatele se mění každých 15 minut + je ukládáno anonymně. SmartThings Find také pomáhá uživatelům identifikovat neznámé přívěsky SmartTags, které je po určitou dobu sledují,“ stojí na samsung.com.

Diskuze ke článku
Janek Fanek
Janek Fanek
SmartThings Find, možná to je pravda (200 miliónů), jenže je zde háček, každý kdo používá zařízení Samsung/ sluchátka a pod./ musí povinně nainstalovat SmartThings. Takže je to opravdu 200 mil. pro SmartThings Find. Nejasné výklady oznámení jsou u firmy Samsung naprosto běžné, je to prostě marketing!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze