Samsung prodal celosvětově 50 milionů Galaxy S III

4

Pouhý den po bombastickém představení nové vlajkové lodi Galaxy S 4 má Samsung další důvod k oslavám. Jeho řada Galaxy S, která je nejúspěšnější řadou mobilních telefonů s Androidem na světě, si připsala další významný milník. Tentokrát se týká třetí generace Galaxy S III.

Podle šéfa Samsung Mobile Communications JK Shina se jihokorejskému výrobci podařilo celosvětově prodat již 50 milionů Galaxy S III. Jak podotýká server GSMarena, přestože se jedná o téměř rok starý model, zájem zákazníků o něj nepolevuje a Samsung Galaxy S III se stále prodává jako horké housky.

Tip: Recenze Samsung Galaxy S III – Nekompromisní král

Od aktuálního Samsung Galaxy S 4 si však Samsung slibuje, že by mohl svého úspěšného předchůdce ještě výrazně překonat. Analytici předvídají, že by se ho mohlo celosvětově prodat až 100 milionů kusů.

Tip: Samsung Galaxy S 4: první dojmy a videopohled z New Yorku

Samsung nicméně nespoléhá pouze na Android. Šéf mobilní divize Samsungu se vyjádřil i k probíhajícímu slučování operačních systémů Bada a Tizen. První smartphone s nejnovějším operačním systémem Tizen by měl být na trhu v letošním třetím čtvrtletí.

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Mataludo
Je to neuvěřitelných 6,65 tun Samsungů Galaxy SIII !
kedlub
No a to tam nemají započítané až zlevní S3,a začnou prodávat S4.
juraj
Pekne samsung ........ :)))))))

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze