Samsung prodal 10 milionů kusů modelu Galaxy Note

2

Tabletofon Galaxy Note od Samsungu slaví úspěchy. Za necelý rok se může výrobce pochlubit počtem 10 milionů prodaných zařízení. Tento koncept telefonu a tabletu má mnohé příznivce i odpůrce. Diskutovatelná otázka se může týkat ergonomie. Přesto se bez okolků jedná o špičkové zařízení, které navíc využívá unikátního pera S Pen.

Samsung Galaxy Note - oficiální fotogalerie

I v dnešní době se může Galaxy Note řadit mezi špičku. Tento tabletofon, nabízí rozměrný 5,3 palcový dotykový displej s rozlišením 1280 x 800 bodů a zobrazovací technologií Super AMOLED. V čele je 1,4 GHz dvoujádrový procesor Exynos 4412 s 1 GB RAM pamětí a GPU Mali-400MP. Jako dobrý fotograf se prezentuje svým 8 megapixelovým fotoaparátem s plynulým nahráváním Full HD videí. Navíc poměrně kvalitní videohovory zajistí i přední 2 megapixelová kamera. Uživatel může využívat i speciálního příslušenství S Pen, pomocí jehož lze aktivovat různé funkce telefonu, využívat speciální aplikace na poznámky, a samozřejmě pomocí jej ovládat i běžný chod telefonu.

Samsung Galaxy Note - živé obrázky

Galaxy Note vstoupil do prodeje v průběhu měsíce října, od této doby do současnosti se jej prodalo na deset milionů kusů. Na poli mobilních telefonů či tabletů se rozhodně jedná o nadprůměrné prodejní výsledky zvlášť uvážíme-li fakt, že se jedná o první telefon této nové kategorie a řada lidí mu předpovídala neúspěch. Jak je ale vidět, lidé si přerostlé telefony žádají čím dál více. Nicméně v porovnání s některými prodejními "šlágry" stejně zaostává. Pro příklad nové Galaxy S III již po dvou měsících překonalo metu deseti milionů prodaných zařízení, a to nemluvě o posledním iPhonu 4S. V prvních dvou dnech po zahájení prodeje si jej odneslo domů na čtyři miliony zákazníků. Stěží uvěřitelné číslo, že? Uvidíme, jakých výsledků se dočká již chystaný nástupce Galaxy Note 2, který bude představen koncem srpna na veletrhu IFA, kterého se redakce mobilenet.cz bude účastnit.

Zdroje: phandroid.com

Diskuze ke článku
vynasenisamsungudonebes
je to fakt dobrá plácačka na mouchy
Crozz
původně jsem Note chtěl po Dell Streak 5 koupit, ale nakonec jsem koupil menší Xperii S, ale úspěch Note je pro mě překvapující

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze