Samsung představuje Galaxy S5 a hodinky Gear 2 na videu

3

Jihokorejský Sasmung je patřičně hrdý na své novinky z barcelonského veletrhu. Na mysli samozřejmě máme vlajkový model Galaxy S5 a také trojice náramkových novinek řady Gear. Všechny si je dovolil natočit a nyní před sebou máme oficiálně představení.

Na prvním hands-on videu se nám z rukou Samsungu představuje nejvyšší model Galaxy S5, který se chlubí špičkovou výbavou či voděodolným tělem. Výrobce při takřka osmiminutovém představování postupuje systematicky a vše začíná konstrukcí a displejem. V dalších částech se již vyzdvihují přednosti tohoto modelu. Například Downlaod booster, aplikace S-Health a v samotném závěru videa dojde také na čtečku otisků prstů.

TIP! Samsung Galaxy S5 v Praze: porovnali jsme fotoaparát s Note 3

Druhý videopohled se již plně věnuje modelů Gear 2 a Gear Fit. Stranou zájmu zůstaly hodinky Gear 2 Neo, které se však od klasických Gear 2 liší jen obyčejnějším náramkem z plastu a chybějícím fotoaparátem. Hlavní pozornost je ve videu věnována modelu Gear 2. Především schopnostem telefonovat, využívat sportovní funkce a fotoaparátu. V čase 5:45 pak dostává rpostor fitness náramek Gear Fit se zakřiveným AMOLED displejem.

Zdroje: androidpolice.com

Diskuze ke článku
PaliHornak
PaliHornak
Skoda ze ste na webe nespomenuli problemy s dodavatelmi snimaca odtlackov prstov a vikendovy poziar v tovarni na komponenty pre S5 - dve veci, ktore mozu sposobit zdrzanie uvedenia S5 na niektore trhy...
Mour
Zdá se mi to nebo má ta slečna z videa nějakou vadu řeči?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze