K Samsungům řady Galaxy S6 nyní dostanete brýle Gear VR zdarma

7

Se zajímavou akcí na podporu prodejů loňské špičkové řady Galaxy S6 nyní přichází Samsung. K modelům Galaxy S6, Galaxy S6 edge a Galaxy S6 edge+ totiž získáte zdarma brýle Gear VR pro virtuální realitu. Nabídka je ovšem časově omezená.

Samsung Gear VR

Virtuální realita začíná být mezi mobilními telefony čím dál důležitější a patrně nejaktivnější je na tomto poli jihokorejský Samsung. Ten se nyní rozhodl, že zatraktivní své loňské modely Galaxy S6, Galaxy S6 edge a Galaxy S6 edge+ a ke všem paměťovým variantám nabídne zdarma brýle Gear VR.

TIP! Recenze Samsung Gear VR – Nejdostupnější virtuální realita

„Ze zkušenosti víme, že virtuální realita je pro naše zákazníky velmi lákavá a mají o ni zájem. Proto jsme se rozhodli, že fanouškům nejnovějších technologií umožníme přenést se do světa virtuální reality pomocí brýlí Gear VR a nabídneme jim je jako bonus při zakoupení telefonů z rodiny Galaxy S6,“ říká Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Akce se týká Samsungů řady Galaxy S6

Brýle na virtuální realitu Gear VR přenesou uživatele do reality, kterou si sami zvolí. Stačí je jen jednoduše propojit se smartphony Samsung. „Brýle Gear VR umožňují divákům sledovat filmy tak, jako by seděli přímo v kině, a přitom nemusí opustit pohodlí svého obývacího pokoje. Díky špičkové kvalitě obrazu jsou zcela pohlceni obrazem a stávají se doslova součástí příběhu,“ vysvětluje Šebek.

Podívejte se: Recenze Land's End – Procházka budoucností (Gear VR)

Akční nabídka s brýle Gear VR platí při nákupu od 15. dubna do 8. května u vybraných prodejců. Mezi ně se řadí například O2, Alza, Comfor, CZC.cz, Datart, ElectroWorld, Internet Mall, Kasa, Mobil Pohotovost, OKAY, Planeo Electro, T.S.Bohemia, SPACE, Smarty.cz a samozřejmě také v obchodech Samsung.

Zdroj: Tisková zpráva Samsung

Diskuze ke článku
Uza
Virtualna relita je kktina ....nechyta sa tu skutocnu ...
Armies
To>> Uza>> možná pro vás je VR kktina a asi jste to neměl na očích , pro mě je to technický pokrok který bude úspěšný .
hjuik
Jsem zvědav,zda se nějak rapidně zvyší prodej 6kové řady,nabídka to špatná není :-)
Petr
Co se zvýší určitě je počet stažení HD porna. Hry, pár aplikací a to o čem nikdo nemluví, tedy porno. Hlavní využití VR :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze