Samsung představí nový Galaxy S IV 14. března v New Yorku

3

Byl netrpělivě očekáván už na MWC v Barceloně, nyní však Samsung oficiálně potvrdil, že svou novou vlajkovou loď Galaxy S IV představí až za necelé tři týdny 14. března v New Yorku. Důvodem, proč si vybral Samsung právě New York, je obrovská poptávka ze strany amerických operátorů po novém Galaxy S IV.

"Minulý rok jsme představili Galaxy S III v Londýně. Nyní jsme to změnili na New York, protože jsme byli bombardováni požadavky amerických mobilních operátorů, abychom oficiálně představili Galaxy S IV v jejich zemi," řekl k tomu šéf mobilní divize Samsung Electronics JK Shin.

Tip: Galaxy S IV prý nebude mít SoC Exynos a AMOLED displej

Na vzhled a specifikaci nového Galaxy S IV si tedy budeme muset ještě pár dní počkat. Podle informací, které unikly, by však proti očekávání neměl dostat tovární procesor Exynos, ale zbrusu nový čipset Snapdragon 600 od Qualcommu, který používá i HTC One, jehož CPU jádra budou mít taktovací frekvenci 1,9 GHz. Další změnou má být opuštění AMOLED displeje a jeho nahrazení novým displejem Solux s rozlišením Full HD a úhlopříčkou 4,99 palce.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
Tomas
Rad by som vedel co je to ta solux technologia.dakujem.
Tomas
Rad by som vedel co je to ta solux technologia.dakujem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze