Samsung pozastavuje výrobů modelů Galaxy S a S8500 Wave?

4

Samsung Galaxy S a Wave se nejspíše dočkají pozastavení výroby. Z několika zdrojů se jedná o potvrzenou zprávu, přičemž hlavním důvodem je skutečnost, že Samsung má už pouze minimální zásoby displejů SUPER AMOLED.

Z několika tweetů unikly informace (vyjádřil se i samotný Eldar Murtazin), že výrobce Samsung pozastavuje výrobu modelů S8500 Wave a i9000 Galaxy S. Důvodem jsou nízké skladové zásoby displejů SUPER AMOLED, přičemž tempo výroby výrazně zaostává za produkcí těchto dvou modelů. Navíc se zde objevila spekulace, že společnost Apple pro rok 2011 skoupila velkou část těchto displejů pro své potřeby, nejspíše do nově chystaného iPhone či iPadu.


Oficiální fotografie - Samsung i9000 Galaxy S

Tip: Přečtěte si recenzi nového krále na poli Androidů Samsung i9000 Galaxy S

Je jasné, že tento stav nemůže být dlouhodobý. Tudíž se spekuluje o tom, že Wave dostane nový typ displeje Super LCD. Jaký osud potká Galaxy S? To zatím zůstává nejasné. Nicméně produkce jeho variant Fascinate, Epic 4G, Captivate a Vibrant stále pokračuje.


Oficiální fotografie - Samsung S8500 Wave

Tip: Přečtěte si recenzi Samsungu S8500 Wave

Zdroj: unwiredview.com

Diskuze ke článku
kuvaly
Omlouvám se, ale to, že by u modelu Wave nahradili Super AMOLED displejem SLCD je naprostá hloupost.
Honzík
Taky se mi zdá,že je to tak trochu blbost.To by o tom určitě napsali dva nejznámější weby jako je gsmarena nebo phonearena.
M27
.., že to není pravda, protože bych si rád wave koupil k Vánocům ale pouze s S-AMOLEDem,
ranny
hmm ,pokud to tak je tak to je špatné taky sem ho chtel k vánocúm

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze