Bada 2.0 bude zřejmě i pro první Samsung Wave

3

Pokud patříte mezi hrdé vlastníky první generace telefonu Samsung Wave a doteď jste neměli kuráž flashovat neoficiální ROM, máte štěstí. Operační systém Bada 2.0 se totiž podle všeho začíná objevovat i pro tento přístroj a pomalu se šíří světem.

Ačkoliv Samsung zatím update oficiálně neoznámil, nemělo by to trvat dlouho a již nyní je update k dispozici v některých zemích včetně České republiky. Zatím se jedná o Belgii, Chorvatsko, ČR, Francii, Bulharsko, Makedonii, Srbsko a Švýcarsko, další země budou zajisté rychle přibývat.

TIP! Přečtěte si více o přístroji Samsung Wave.

V případě, že máte o update zíjem stačí připojit váš telefon k počítači, synchronizovat jej s aplikací Samsung Kies a dále již zálohovat a následovat proces na monitoru, který vám s aktualizací pomůže.

Zdroje: gsmarena.com, sammobile.com

Diskuze ke článku
Jan Macháček
Dobrý večer mám telefon S8500 od t.mobile a chci se zeptat kdy bude dostupná aktualizace bada 2.0 pro tento model.

předem děkuji


clavien
Taky se těším kdy to bude. Každý den připojuji telefon a zkouším to..., ale stále nic :(
David
No me se to po par peripetiich povedlo, ale celkem zklamani. Celkove je telefon pomalejsi, nektere jednoduche volby uplne vymizely - nastavit aby se neukladaly odesilane sms a pod a dost nelogicky se celkem casto kouse. S badou 1.2 o ktery jsem vubec nevedel je tahle prvni 2.0 docela tragedie. Navic mi telefon zacal obcas dost rapidne zrat baterku. Takze cekam na nejakou smysluplnejsi verzi, ale tahle je docela nedodelek.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze