Samsung oficiálně představil leskle černý Galaxy S7 edge

19

Jihokorejský Samsung posiluje pozici své prémiové vlajkové lodi, modelu Galaxy S7 edge, a představuje jej v další barevné variantě. Tentokrát jde o elegantní leskle černou verzi, která je nazvaná Black Pearl.

Samsung Galaxy S7 edge

O další, v pořadí již sedmé barevné variantě pro model Samsung Galaxy S7 edge, se spekulovalo poměrně nedávno. Výrobce si nemohl nevšimnout oblíbenosti leskle černé varianty Jet Black u iPhonů 7 a obdobnou variantu připravil také pro svůj model. Na českém trhu si v současné době můžete vybírat z pěti barevných variant, mezi které patří černá, stříbrná, zlatá, bílá a růžová. Brzy se objeví také modrá verze.

TIP! Recenze Samsung Galaxy S7 edge – Bez ostychu na vrchol

Samsung Galaxy S7 edge v leskle černé verzi Black Pearl

Nová leskle černá verze označovaná jako Black Pearl bude dostupná výhradně se 128GB pamětí a začátek prodeje je naplánován na 9. prosinec. Samsung prozatím oznámil, že se nová barevná varianta objeví na vybraných trzích. Je zde předpoklad, že jako první přijde na řadu domácí Jižní Korea.

Samsung Galaxy S7 edge – videopohled

Technické parametry Samsung Galaxy S7 edge

Kompletní specifikace
Konstrukce150,9 × 72,6 × 7,7 mm, 157 g, konstrukce: klasická, odolnost: IP68
DisplejSuper AMOLED, 5,5" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát12 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ChipsetSamsung Exynos 8 Octa 8890, CPU: 4×2,3 GHz + 4×1,6 GHz, GPU: ARM Mali-T880
PaměťRAM: 4 GB, vnitřní paměť: 32 GB / 64 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: 450 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.2, NFC: ano
Operační systémAndroid 7.0
Akumulátor3 600 mAh, bezdrátové nabíjení: ano, doba nabíjení: 1:59 hodin
Dostupnostbřezen 2016,

Zdroje: news.samsung.com

Diskuze ke článku
Leader
Chtěl jsem si počkat na s8, ale tahle neúcta je nepřijatelná a ubohá! Oni představí úplný kopírajt ajfounu a ještě ho dělaj výjmečný tím že bude jen na azijských trzích no fuj. Apple nevynalezl černou barvu ale jak ji použil tak hned všichni přiskákali. Jsem fanoušek samsungu, ale poslední dobou se samsung totálně ponižuje viz. to jak si ti manažeři v číně poklekli..... Snad ta S8 bude stát za to.....
Tommy
Tohle uz je vazne ubohy.
Lukáš
Hezká kombinace. Jedno kdo se kým inspiroval, děje se to napříč všemi značkami a zákazník na tom jedině vydělá. Doufám tedy, že Apple nevlastní patent i na barvy. Od Samsungu je to takové popíchnutí ve stylu: "kupte si lesklou černou od nás, ta se nepoškrábe tak snadno jako u iphonu". Ten sice vypadá hezky, ale samotná barva je zároveň jeho nevýhodou, velice snadno se poškrábe a strašně se upatlává. Apple sice občas příjde s něčím zajímavým, ale do použitelného stavu to přivedou až ostatní výrobci. S7 je krásný telefon a kdo bude chtít tuto barvu koupí si ji bez ohledu na to komu se blýskalo jako prvnímu.
Matyas
Tak ona black pearl existuje dele, než jet black :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze