Samsung oficiálně představil hlasového asistenta Bixby

3

Pár dní před oficiálním představením Galaxy S8 ukázal Samsung hlasového asistenta Bixby, jenž debut zažije právě v připravovaných vlajkových lodích výrobce. Hlasový asistent však dorazil s poměrně velkým zpožděním oproti konkurenci v podobě Siri a Cortany. Přesto s ním má Samsung velké plány.

Samsung dnes oficiálně představil hlasového asistenta Bixby, který bude součástí připravovaných novinek Galaxy S8 a S8+. Ty se oficiálně světu ukáží už za pár dní. Samsung nepřipravil žádnou velkou show, vystačil si s představením pomocí oficiálního blogu. Komplexnějšího představení se zřejmě dočkáme až na akci u příležitosti představení Galaxy S8.

TIP: Samsung Galaxy S8 se blíží. Přinášíme souhrn všeho, co známe

Bixby

Samsung upozorňuje, že jeho nový hlasový asistent jde mimo konkurenční řešení. Bixby totiž bude hluboce integrovaný do všech aplikací, ze kterých se bude učit vašemu chování a tím se bude personalizovat přímo pro konkrétního majitele. Bixby bez problémů zvládne také plnohodnotné ovládání displeje, což je u současných asistentů nemyslitelné. Bixby bude s novými smartphony pevně svázán a pokud majitel služeb asistenta využije, bude se učit každodenním činnostem.

Samsung dále upřesňuje, že Bixby bude natolik inteligentní, že si domyslí i příkazy, které nejsou kompletní. Opět se bude opírat o zkušenosti návyků uživatele, ze kterých bude čerpat. Jak již víme, v novinkách bude pro ovládání asistenta Bixby speciální tlačítko na levé straně.

Samsung do budoucna plánuje otevřít Bixby i pro aplikace od vývojářů třetích stran, aby tak zpřístupnil ovládání chytré domácnosti, automobilů, wearables a podobně. Jisté je, že s hlasovým asistentem se bude v produktech značky Samsung setkávat stále častěji.

Zdroje: news.samsung.com

Diskuze ke článku
Pesedm
Ehmmm...
Filip
Informace ohledne CZ lokalizace by prisla celkem vhod...
Woji Naceste Cz
Woji Naceste Cz
ani jejich S Voice neumi cesky natoz tohle ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze