Samsung Mobile Unpacked 29. srpna: objeví se Galaxy Note 2?

1

Samsung, světová jednička mezi výrobci mobilních telefonů, připravuje akci, na které by měl podle předpokladů představit po Galaxy S III druhý nejdůležitější produkt ve svém letošním portfoliu. Stát by se tak mělo už 29. srpna, tedy v předvečer zahájení berlínského technologického veletrhu IFA 2012.

Samsung není jediným výrobcem, který se večer před zahájením evropského veletrhu z oblasti spotřební elektroniky IFA 2012 v Berlíně chystá odhalit významné novinky, které by mu měli zajistit vysoké zisky v druhé polovině roku, speciálně pak především na jeho konci v období vánoc. Svoji tiskovou konferenci chystá rovněž i japonské Sony. O tom, jaké novinky představí tento výrobce se dočtete v tomto článku. My pouze prozradíme nejdůležitější z nich, kterou by podle předpokladů měl být smartphone s výbavou zahrnující například 13 Mpx fotoaparát a nebo displej s HD rozlišením a kódovým jménem Hayabusa.

Druhý hybrid na obzoru

A co že by mělo být tím druhým nejdůležitějším produktem v tomto roce, který Samsung na tiskovce nazvané již tradičně "Samsung Mobile Unpacked" ve středu 29. srpna v 19:00 hodin středoevropského času s největší pravděpodobností představí? Téměř všechna odborná média se shodují v tom, že by tato akce měla být ideální příležitostí k odhalení dlouho očekávaného nástupce populárního tableto-telefonu Galaxy Note s pořadovou číslicí 2.

Jeden z konceptů možné podoby druhé hybrida od Samsungu ve stylu "alá Galaxy S III"

Tip: přečtěte si také článek - Samsung možná chystá 11 palcový tablet s „Retina“ displejem

To jakou by tento přerostlý smartphone a miniaturní tablet v jednom měl nakonec přinést výbavu, podrobně rozebíráme v tomto článku. Jistého zatím sice není nic, Samsung ale ve svém vlastním zájmu určitě použije velice jemný a jasný displej a také výkonný, pravděpodobně čtyřjádrový procesor řady Exynos.

Zdroje: phonearena.com, unwiredview.com