Samsung láká v reklamách na Galaxy Gear Star Trekem

17

Zdá se, že chytré hodinky Galaxy Gear jsou určeny pro všechny nostalgiky. Alespoň to tak vypadá z reklam, které Samsung uvolnil na svém YouTube účtu. V jeho reklamách nepředstavuje Galaxy Gear ztělesnění budoucnosti, tak jak si jí dnes představujeme, ale jsou pokračováním toho, co jsme viděli ve starých kultovních sci-fi seriálech.

V reklamách na Samsung Galaxy Gear vystupuje například kapitán Kirk z původní série Star Treku, ale i hrdinové z seriálů Knight Rider, Jetsons, Power Rangers, ale i detektiv Dick Tracy. Všichni měli jednu společnou věc a to speciální hodinky s vysílačkou. Jako by snad Galaxy Gear neměly představovat budoucnost, ale spíše brnkat na strunu nostalgie. Samsung chce zřejmě vrátit zákazníky, na které cílí, do dětství, kdy si hráli na postavy z televize a předstírali, že mají vysílačku v hodinkách. Tuto tužbu jim prostřednictvím Galaxy Gear plní.

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear mají v sobě zabudovaný mikrofon i reproduktor, takže je můžete využít i jako handsfree, a telefonovat přes ně. Stačí jen, když hodinky jednoduše přiložíte k uchu. Na veletrh IFA v Berlíně jsme si mohli Galaxy Gear krátce vyzkoušet, a velice příjemně nás překvapily.

Zdroje: engadget.com, techcrunch.com, androidcentral.com

Diskuze ke článku
Michal
z počátku se mi galaxy gear zdály celkem zajímavé, ale nyní... mám pocit, že tuto "vychytávku" nikdo nechce
Béďa
Je to hnus a odpad. Ušili to horkou jehlou, aby byli první ....a taky to tak vypadá. Tohle se hodí na ruku, tak nějakýmu Vietnamcovi;-)
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
Zdravím, viem že to nieje k článku ale neviem kam napísať, takže chcel by som sa opýtať alebo skôr poradiť, na môj Ace 2 konečne po roku dorazila aktualizácia na android 4.1.2 Jelly bean a chcel by som vedieť ako nastavím na lock screene aplikácie ktoré sa dajú so zamknutej obrazovky spustiť v nastaveniach to nikde neviem nájsť, a ďalej nadpis fotoaparát nieje takto ako bol: Fotoaparát ale takto : Foto-aparát, neviem či je to bug alebo to tak ma byť, Ďakujem za odpovede :)
Milan Kutaj
Milan Kutaj
Tie z Predátora vyzerali podstatne lepšie :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze