Samsung Galaxy Tab 2 (10.1) mění vnitřnosti - dostane čtyřjádro

4

Interní zdroj korejské pobočky Samsungu prozradil zpravodajskému webu Netbooknews zajímavou informaci. Výrobce prý totiž pozastavil přípravu tabletu Samsung Galaxy Tab 2 10.1 na prodej, aby vyměnil dvoujádrový procesor za čtyřjádrový.

To je rozhodně skvělá zpráva především pro potenciální zákazníky, kteří vymáčknou ze svého přístroje o něco více. Bohužel se neví, jaký přesně čipset bude nově do Tabu zabudován, takže si budeme muset počkat na oficiální informace. Spekuluje se o novém továrním čtyřjádrovém procesoru Exynos. Neví se také, zda se tato výměna nějakým způsobem odrazí na začátku prodejů, nebo to inženýři stihnou k původně uváděnému červnovému vydání.

TIP: Přečtěte si více o tabletech Galaxy Tab 2 10.1 a Galaxy Tab 2 7.0. Nezapomeňte také na naše dojmy a videopohled na menšího kolegu.

Zleva Galaxy Tab 2 10.1 a Galaxy Note 10.1.

Kromě připravovaného Galaxy Tab 2 10.1 se výměny procesoru dočká také očekávaný Galaxy Note 10.1, takže to vypadá, že se Samsung rozhodl vylepšit své nejnadějnější nové tablety. Menší bratříček nového Tabu, Galaxy Tab 2 7.0, však zůstává na dvoujádrovém procesoru a změny se nedočká.

Zdroje: netbooknews.com

Diskuze ke článku
Milan
Samsung a jeho tablety jsou prý celkem neúspěšné, takže je to pochopitelné. Já se osobně dost divil, že doteď neměli žádný čtyřjádrový model, když třeba Asus cpe Tegru 3 snad do všeho (Transformer 2, Infinity, Memo (ten nakonec zrušili), nějakej ten 300 a možná je za mořem více)
lenka
neúspěšné?? asi jsi z jiné planety ne??
Jarda
Osobne jsem mel v ruce Galaxy tab a Iconii A500 .A500 pro me vyhrala protoze se mi zda ze ma rychlejsi reakce.Na tab 2 jsem zvedavy.
roman
já bych tam dal šestnáctijádro

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze