Samsung Galaxy Tab 2 10.1 v prodeji v květnu a s dvoujádrem

1

Po představení druhé generace tabletu Galaxy Tab 10.1 a jeho kolegy Galaxy Tab 7.0 se na internetu objevilo jen pár zajímavostí, bez konkrétních informací o datu vydání či ceně. Díky obchodu Office Depot se však nyní můžete podívat alespoň na přibližnou cenovou hladinu a start prodeje modelu Galaxy Tab 2 10.1.

Americká divize obchodu začíná přijímat online předoobjednávky na očekávaný tablet od Samsungu a cena byla stanovena na 399 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 7500 korun bez daně. Jedná se o verzi bez 3G a s interním úložištěm o velikosti 16 GB. Až se tablet dostane k nám, těžko se jeho cena dostane hned pod hranici 10 000 korun. Nechme se ale překvapit.

TIP: Přečtěte si také preview na tablet Galaxy Tab 2 10.1 a dojmy z Barcelony.

Office Depot začne rozesílat tablet od 11. května, což můžeme označit za start prodeje v USA. Je velmi pravděpodobné, že se v následujících šesti dnech dostaví i evropská cena a dostupnost, což bychom uvítali.

Se čtyřjádrovým procesorem se bohužel budeme muset rozloučit, jelikož Samsung spekulace o zdržení a změně procesoru oficiálně popřel. Galaxy Tab 2 10.1 tedy nabídne stejný dvoujádrový procesor, jako jeho předchůdce. Kromě toho by měl přístroj nabídnout nový design, 1 GB operační paměti či systém Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Zdroje: unwiredview.com

Diskuze ke článku
DAmin
Čus, tak to mi vůbec nevadí, jsem už rád, že je konečně tady. Ještě by mě zajímalo co s Galaxy Note 10.1. :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze