Samsung Galaxy S8 bude zítra k vidění v Praze. Díky Vodafonu

36

Dlouho očekávané Samsungy Galaxy S8 a S8+ se blíží i do České republiky. Vodafone jako první s týdenním předstihem před ostatními distributory ukáže fanouškům tyto dva modely živě ve své prodejně na Václavském náměstí. Stane se tak už zítra, 29. března 2017 v 18:00.

Vodafone nabídne jako první v České republice všem fanouškům Samsungu možnost být při celosvětovém představení těchto dvou očekávaných novinek a zároveň zítra otevře pro zájemce možnost si telefony předobjednat. Živé vzorky budou postupně ve všech prodejnách dostupné od 5. dubna 2017. Zákazníci si budou moci telefony předobjednávat na speciálních stránkách až do půlnoci 19. dubna 2017, a to od zítřka po oficiální premiéře.

TIP: Samsung Galaxy S8 se blíží. Přinášíme souhrn všeho, co známe

Vodafone logo

Všechny objednávky Vodafone odešle 20. dubna 2017 a doručí do 3 pracovních dní. Zákazníci je tak obdrží ještě před začátkem oficiálního prodeje.

Zdroje: tisková zpráva

Diskuze ke článku
Adam
Dlouho ocekavane? Jste vazne legracni.... na tenhle brak muze cekat jen misuge.
Absolut Nowak
Tak tomu se říká šíření poplašné zprávy.
Vladislav
Po zkušenostech s Note 7 už Samsungu nevěřim. Vracim se k Sony
Luky
Ja mel 4 Samsungy a vzdy aktualni vlajkove lode, vsechny jsem reklamoval - 3x display, 1x neco s nabijenim naposledy u S7 Edge. Me uz nepresvedci i kdyby uniky S8 nebyly pravda a prisli s necim extra. Je to na rychlo spichnutej shit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze