Samsung Galaxy S6 (Edge): Avengers útočí

5

Šéf marketingu Samsungu, Lee Young-hee, potvrdil během promítání filmu Avengers: Age of Ultron, že spojí Iron Mana a telefony Samsung. Začal s tapetami a schématy, a nyní přešel zase o kousek dál. Na Twitteru zveřejnil obrázek s krabicí, ve které by se mohla tato speciální verze pravděpodobně prodávat.

Samsung Galaxy S6 edge

Už ze samotného filmu Avengers: Age of Ultron je patrné, že Samsung má ve filmu obrovské zastoupení svých produktů. Když během promítání šéf marketingu potvrdil, že má v plánu spojit Iron Mana s produkty Samsung, byli fanoušci tohoto komiksového filmu nadšení a celý květen spekulovali, kdy edice vyjde.

Samsung se snaží fanoušky filmu řádně navnadit a na sociální síti Twitter zveřejnil obrázek s krabicí, ve které by se měl kousek s Iron Manem prodávat. Musíme uznat, že se nám toto spojení filmových postav líbí a od Samsungu je to mistrovské marketingové gesto.

Samsung Galaxy S6 edge
Galaxy S6 Edge podle návrhu fanoušků

V asijských zemích je spojování filmových a seriálových postav velmi oblíbené. A nejen to. Vzpomeňme například na velmi kontroverzní spojení Samsungu s kreslenou postavičkou Hello Kitty. Je vidět, že Samsung vyspěl a nyní se zaměřil na obrovské množství fanoušků Avengers.

Samsung Galaxy S6 Avengers
Nějak takto by nejspíše mohla vypadat kolekce Galaxy S6 (Edge) Avengers

Je možné, že Samsung vyjde rovnou s celou edicí Avengers, která by se týkala, jak telefonu Galaxy S6 Edge, tak i nezahnuté S6. Zatím ale tyto zprávy nejsou potvrzeny.

Zdroje: slashgear.com, talkandroid.com

Diskuze ke článku
Jab
Trochu přemýšlím, kdo a jakého věku si tohle koupí. Napadají mě snad jen extravagantní ratolesti z bohatých rodin. Vzhledově je to celkem hezké, ale do škodovky to moc nepasuje. Spíše tak do červeného Ferrari a to mnoho z nás věru nemá. :)

Hulk a Captain America verze by byly lepší. Vypadají na tom (byť neofic.) obrázku tak nějak decentněji.
Vláďa Salapatek
Vláďa Salapatek
Konečně mobil co by mi slušel škoda že není menší i tak asi beru.
Max
Iron Man edicia je pekna ale najviac sa mi aj tak paci varianta S6 Edge Green Emerald
Kamil Raketa
Kamil Raketa
Doufám, že se Sony spolčí s DC a vytvoří Xperia Z4 Batman Edition, co po každym odemčení pronese "I am batman"..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze