Galaxy S6 a S6 edge trhají rekord v předobjednávkách

20

Samsung ještě neřekl poslední slovo. Po tom, co se několik měsíců v řadě mluví o rapidním poklesu oblíbenosti značky, nám tento korejský gigant dokazuje, že zákazníků má stále obrovské množství. Předobjednávkám se totiž daří fantasticky.

Samsung Galaxy S6 edge
Samsung Galaxy S6 edge

Od roku 2010 Samsung velmi rychle rostl. Oblíbenost vlajkových lodí byla skvělá a jméno bylo věhlasné. Vloni se však karta obrátila a celkový seznam zařízení této společnosti jednoduše příliš nezaujal, což se projevilo i na finančních výsledcích. Právě představená dvojice špičkových telefonů Galaxy S6 a S6 edge ale potvrzuje, že Samsung umí přesvědčit a dokonce si i připisuje první rekord.

TIP: Samsung Galaxy S6 a S6 edge oficiálně: nový začátek

Samsung Galaxy S6 a S6 edge

Samsung totiž obdržel již více než závratných 20 milionů objednávek od operátorů po celém světě. Přibližně 15 milionů kusů z toho tvoří Galaxy S6 a kolem 5 milionů Galaxy S6 edge. Podle jednoho zástupce Samsungu, který si přál zůstat anonymní, se z tohoto pohledu jedná o jednoznačný rekord. Již nyní se údajně počítá s mnohem vyššími prodeji modelu S6 než u předchůdce Galaxy S5. Není se čemu divit, rozdíl oproti minulé generaci je obrovský a Samsung má opět čím zaujmout. Určitě to není poslední rekord, který Samsung s touto dvojicí stanovil.

Samsung Galaxy S6 a S6 edge – první pohled z MWC 2015

Zdroje: koreatimes.co

Diskuze ke článku
dunco
Pěkný reklamní článek, již měsíc nás tady krmíte jak je zase božský.
kleinak
Páni redaktoři, víme moc dobře o co tady jde, klasický placený článek. Předobjednávka na sklad, prodejnost nedělá, je to to samé jako,když pekárna předobjedná rohlíky, všechny stejně neprodá a zbytek jde na strouhanku.
Uvidíme až prodeje. :-))
AnFoRuGoL
ten edge je sice zajímavý, ale co je moc, to je moc, jděte s tím mobilem ......
kleinak
Na konec to bude pěkná bublina, která praskne a chtěl bych vidět, jak boudou psát o tom, kolik se jich neprodalo, to se nikdy nedovíme.
Jinak EDGE je pěkný telefon, design se mi líbí, ale cena? Nejde mi o to, že stojí 25tis ale za co??? Co je nového v tomhle přístroji o proti třeba S5, ta je i voděodolná. Takže inovace pouze v displeji ?? To je za tu cenu málo.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze