Samsung Galaxy S6 v redakci: video-unboxing a přehled variant

34

Dnes jsme začali testovat velmi očekávanou novinku – špičkový Samsung Galaxy S6, který bude vlajkovou lodí výrobce pro rok 2015. Má hliníkový rám, zrcadlové plochy, špičkový fotoaparát, displej i celkovou výbavu. Jednoduše telefon bez kompromisů. Do redakce nám navíc dorazila varianta se zakřiveným displejem S6 edge. Podívejte se, jak vypadá prodejní balení a jaké varianty budou v Česku v prodeji.

Samsung Galaxy S6 edge

Ihned poté, co k nám do redakce dorazil nový Samsung Galaxy S6 edge, nenechali jsme si ujít příležitost k tradičnímu unboxingu, tedy prvnímu vybalení telefonu z prodejního balení. Podívejte se na video, které zachycuje jak obsah balení, tak shrnutí cen, paměťových verzí a barev, které budou dostupné v Česku.

Samsung Galaxy S6 a S6 edge – unboxing

Samsungy Galaxy S6 a S6 edge budou dostupné v následujících variantách:

  • S6 32 GB – bílá perla, černý safír
  • S6 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina, modrý topaz
  • S6 128 GB – černý safír
  • S6 edge 32 GB – bílá perla, černý safír
  • S6 edge 64 GB – bílá perla, černý safír, zlatá platina
  • S6 edge 128 GB – černý safír, zelený smaragd

Varianty bílá perla a černý safír budou v prodeji od 17. dubna. Termín zahájení prodeje variant modrý topaz, zelený smaragd a zlatá platina bude upřesněn, k dispozici však budou až zřejmě v druhé polovině května. Podrobnější informace o zahájení prodeje Samsungu Galaxy S6 a S6 edge a akcích spojených se startem prodeje naleznete v našem dřívějším dnešním článku.

Ceny Samsungu Galaxy S6 a S6 edge v Česku

32 GB 64 GB 128 GB
Galaxy S6 19 799 Kč 22 599 Kč 25 399 Kč
Galaxy S6 edge 23 799 Kč 26 599 Kč 29 299 Kč
Diskuze ke článku
Daveon7
hah, všichni nadávejte na apple jak je drahý..když tu Samšunt nabízí telefon za 30000,- a blbé samsung ovce to kupujou!!!
DeX.DC
Jen magor tohle koupi ten mobil je peknejsi nez S5 ale tim to konci. Tady je aspon videt ze samsung neumi vodeodolost jak treba sony v kombinaci skla a kovu a taky je videt ze to je uplna kopie iphone 6 ne ani tak designem ale spis tema nesmyslama ze nema pametovku nema vymenitelnou baterku nema vodeodolnost je predrazeny jak nic jineho. Nabijeni ze je bezdratove to je opravdu vyhra je jedno jestli dam kabel do mobilu primo nebo dam kabel do bezdratoveho doku a na to dam mobil. Proste blbost. Leskne se jak psi koule je to hnus kdyz je hned zamatlanej. Samsung pay je dalsi zbytecnost co samsug musel mit kdyz to ma apple. Mel zustat o designu GALAXY ALPHA jen tam dal HW co je v S6 dodelat vodeodolnost a pridat pametovku a ne tohle.
Adam Kocourek
Adam Kocourek
Ty pico :D Mam LG G2 a nemohu stezovat. Mam 32 GB verzi a vse napohodu. Kam se hrabe nejaka S6....
ostudy
Od vás pustili? S ústavu po magory?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze