Samsung Galaxy S IV v březnu se špičkovým displejem (aktualizováno)

Doba příchodu nové vlajkové lodi Samsungu se nezadržitelně blíží. S tím samozřejmě sílí i zaručené informace o představení a výbavě. Aktuálně to vypadá, že se dočkáme za dvě měsíce a dopředu se máme nač těšit.

Aktualizováno 6. 2.

Podle nejnovějších informací se Samsung snaží co nejvíce uspíšit představení Galaxy S IV a nedat tak svým konkurentům, jako je například Sony Xperia Z, příliš prostoru k tomu se prosadit. Tisková konference je proto dle neoficiálních informací plánována už na 15. března. Zároveň údajně Samsung spustil masovou výrobu nových 5-ti palcových displejů s Full HD rozlišením a AMOLED technologií, největší chlouby chystané Galaxy S IV. Zatím však termín ani místo tiskové konference nebylo oficiálně potvrzeno. Jisté je jen to, že Galaxy S IV nebude představen na MWC v Barceloně, ale na samostatné akci.

Původní informace z 24. 1.

Samsung logo

Zatímco do této chvíle se spekulovalo, v jakém měsíci se Galaxy S IV představí, nyní už vzduchem léta konkrétní datum. Zdá se, že Samsung plánuje uspořádat tiskovou konferenci 22. března, tedy za necelé dva měsíce. Událost se bude tentokrát konat v USA. Aktuální Galaxy S III se představil loni v květnu v Londýně.

Jedna z možných podob Galaxy S IV. Ve finále však bude zřejmě vypadat jinak

Výbava připravovaného Galaxy S IV zatím samozřejmě potvrzená není, nicméně se živě spekuluje, co nový model nabídne. Takřka jistý je 4,99palcový Super AMOLED displej s FullHD rozlišením. Srdcem telefonu by měl být nejnovější procesor Exynos 5 Oktu s osmi jádry, kterému bud k ruce grafika Mali-T658 rovněž s osmi jádry a 2GB RAM. Dohromady se samozřejmě budou starat o plynulý běh Androidu zřejmě ve verzi 4.2 Jelly Bean. Krok s konkurencí bude držet i 13megapixelový fotoaparát s možností záznamu FullHD videa s plynulostí 30 snímků za vteřinu. Nechybí ani čelní kamerka s rozlišením 2 megapixely.

Zdroje: sammobile.com, androidauthority.com, slashgear.com, phandroid.com

Diskuze ke článku
MiZ
Som zvedavy ci vyriesia ''problem'' s oneskorenymi reakciami home a zamikacieho tlacitka.. Mam S3 a niekedy aj sekundu treba cakat na reakciu po stlaceni, co mi niekedy vadi.
Ami
No, jestli i S IV bude vypadat takhle, tak nevím jak u ostatních, ale mě se to zdá už ohrané. Mají to skoro všechny letošní modely, a už i tablety... Mohli by přijít s něčím novým.
Orion
To vypadá jako Note II :D
Petr Olivka
Osmijádrový procesor? To se snad nedává ani do počítačů/notebooků :O Nevíte kolik má GHz na jedno jádro?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze