Android 4.2.1 pro Samsung Galaxy S III: první obrázky

18

Samsung připravuje update pro svou doposud stále aktuální vlajkovou loď Galaxy S III na téměř nejnovější verzi operačního systému Android - Android 4.2.1 Jelly Bean. Podívejte se na první screenshoty z této aktualizace.

K testovací verzi nového firmwaru pro Samsung Galaxy S III se dostali lidé ze zahraničního webu SamMobile.com. Firmware je označen jako I9300XXUFMB3.

Veškerá vylepšení firmwaru souvisí s novou verzí operačního systému Android 4.2.1, kterou obsahuje. Jde zejména o zamykací obrazovku s plochami pro widgety a upgradovanou notifikační lištu s mnohem větším množstvím aktivních prvků. Samsung tedy sám téměř nic nového nepřipravil. Musíme ale brát ohled na to, že již za měsíc představí novou vlajkovou loď Galaxy S IV, a tak si pravděpodobně všechny softwarové novinky schovává právě až pro tento model. Je tu docela velká šance, že potom, co se Galaxy S IV začne prodávat, se dostane část těchto novinek právě i starší S III.

Podle SamMobilu dostane Galaxy S III aktualizaci na Android 4.2.1 až potom, co Samsung představí nové Galaxy S IV, tedy kdykoliv po 14. březnu. Jakmile bude aktualizace venku, budeme vás samozřejmě informovat na sociálních sítích a ve článku.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
Šimon
Chcel by som sa spýtať, neviete náhodou či obdrží túto aktualizáciu aj One X?
Tomas
Vzhledem k předchozí činnosti HTC ohledně aktualizací pravděpodobně nikdy...
Tomajda.l
Sice změn není mnoho, ale na aktualizaci se zase těším. Ovšem telefon mám od T-Mobilu, takže se aktualizace dočkám až někdy o prázdninách ne??? =D
Jirka
Prostředí Androidu od Sony vypadá stejně lépe a hlavně propracovaněji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze