Další smartphone s projektorem? Uniká Samsung Galaxy Beam 2

2

Uběhly již více než dva roky od doby, kdy se Samsung vytasil s modelem Galaxy Beam, který vynikal integrovaným projektorem. Velké prodejní úspěchy se nedostavily a zdálo se, že telefony s projektorem jsou slepou uličkou. Nyní se však objevují informace a fotografie druhé generace.

Oficiální představení první generace proběhlo v únoru 2012. Na našem trhu se telefon objevil zhruba po půl roce. Jednalo se tehdy o telefon vyšší střední třídy. Nabízel kvalitní displej, pětimegapixelový fotoaparát, dvoujádrový procesor či 768 MB RAM. Především však lákal na integrovaný projektor. Nyní se na čínském webu úřadu TENNA, což je obdoba známějšího amerického FCC, objevilo certifikované zařízení, které by mělo být druhou generací Beamu.

Připomeňte si: Recenze Samsung Galaxy Beam – S Androidem na zdi

První generace Samsungu Galaxy Beam z roku 2012

Případný Samsung Galaxy Beam 2 totiž uniká i na fotografiích, na kterých je jasně vidět charakteristický hrb na horní straně, kde je zřejmě umístěn projektor. Informace o něm však zatím neznáme. O samotném telefonu víme, že s výbavou bude spadat do nižší střední třídy. Nabídne 4,66palcový displej s rozlišením 800 × 480 pixelů, dvoujádrový procesor s taktem 1,2 GHz, 1 GB RAM, slot pro paměťové karty a 5megapixelový fotoaparát. Jako systém poslouží Android 4.2 Jelly Bean, ale je pravděpodobné, že v případě zahájení prodeje se dočkáme novější verze.

Samsung Galaxy Beam 2

Známe dokonce také rozměry a hmotnost tajného modelu. Výška by měla činit 134,5 milimetrů (o 10,5 milimetrů více ve srovnání s první generací), šířka 70 milimetrů (o 5,8 milimetrů více) a tloušťka bude 11,7 milimetrů (o 0,9 milimetrů méně). Hmotnost 165 gramů je pak o 17 gramů více v porovnání s první generací.

Zdroje: sammobile.com

Diskuze ke článku
Andrej Michalek
Andrej Michalek
Nie to nemôže byť sansung, lebo je tam príliš odlišný design od ostatných modelov (napr. SAMSUNG Galaxy, Ace 2, Ace3, S3, S4, S5, Note 2, Mega, Express, S3 mini, S4 mini, Core Duos, S Duos 2, Trend, Trend PLUS, S3 Slim - doplnte ak som na nijaký zabudol). Takúto zmenu by nikdy neurobili. Mimochodom, ktovie koľko Samsung vysolil za tento design, keď už ho majú tak dlho :D :D :D ....
Jakub
Vypada jako Ativ S. To nezapřete.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze