Samsung Galaxy S III v červené: fotogalerie parádivé varianty

13

Samsungu Galaxy S III se stihlo prodat již přes 20 milionů kusů. To už je pěkná řádka telefonů mezi zákazníky a je tak dost pravděpodobné, že potkáte hodně lidí se stejným telefonem. Samsung naštěstí nedávno uvedl čtyři nové barevné varianty. Ta červená se už prodává i v ČR a my jsme ji pro vás nafotili.

Kromě červené by se u nás měla později objevit i hnědá, šedá a černá varianta. Tu červenou se nám ale už podařilo získat do redakce. Připravili jsme pro vás rozsáhlou galerii, kterou si můžete prohlédnout níže.

Co se týče fyzického provedení, vše je téměř shodné se staršími barvami. Také použitý materiál je naprosto totožný jako u modré varianty, kterou jsme pro srovnání také nafotili. To znamená, že se lesklý kryt časem také poškrábe a budou na něm ulpívat otisky. Subjektivně jsou na červené dokonce o něco více viditelné.

Jediný viditelný rozdíl je v textuře samotného krytu. Zatímco na modrém telefonu najdeme jakoby jemné horizontální linky připomínající například kámen, na červené se jedná spíše o červený „šum“. Zajímavé ale je, že se na některých oficiálních fotografiích vyskytuje stejná textura, jako na starším telefonu.

Ve stylové granátově červené (jak stojí přesné označení na balení) je potom vyhotoven také vnitřek telefonu, ke kterému se dostanete po sejmutí zadního krytu a stejně tak samotná prodejní krabička telefonu. Do červené je laděno dokonce i podsvícení dotykových kláves. Oproti bílé na modrém telefonu je ale bohužel trochu méně intenzivní.

Tip: Pořečtě si recenzi telefonu: Recenze Samsung Galaxy S III – Nekompromisní král

Červený Galaxy S III můžete sehnat například na Smarty.cz. Nezbývá, než doufat, že se brzy přidají i další české obchody i se zbývajícími třemi barvami.

Diskuze ke článku
Lokijal
tvl ja říkam bílej je nejlepší tohle ****ale je to věc názoru
kiki
hnusny telefon , a ta farba ? este vacsi humus ,
Pavel
Hnus!
Nevěsta na Hrášku
Bílá je elegantní, modrá moderní a luxusní. Ta krvavě červená je ale vážně hnus. Ani černá varianta se mi nelíbí ... :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze