Samsung Galaxy S III slaví už 9 milionů předobjednávek

4

Jeden ze zaměstnanců Samsungu odhalil velmi zajímavou informaci, týkající se předobjednávek veleočekávaného smartphonu Galaxy S III. Podle něj si přístroj předobjednalo již přes 9 milionů zákazníků, což je ve srovnání s prodejními čísly předchůdců velký úspěch.

Samsung mobile logo

Vezmeme-li v úvahu, že se modelu Galaxy S II podařilo dosáhnout hranice 20 milionů prodaných kusů za 10 měsíců na trhu, je číslo předobjednávek nástupce ještě úctyhodnější. Galaxy S III si tak v zásadě zajistil téměř polovinu z této částky, aniž by se začal prodávat.

Předobjednávky navíc vůbec nezahrnují americký trh, který se přístroje dočká až příští měsíc a v předobjednávkách tedy chybí pěkný kus zákazníků, jež se ještě přidají. V současné době předobjednávky pramení ze 145 zemí světa a 290 mobilních operátorů. Jakmile se přidá i americký trh, číslo se zcela jistě přehoupne přes 10 milionů a bude směřovat ještě výše.

TIP: Přečtěte si také naše preview na model Galaxy S III a dojmy z akce.

Už předtím, než byla vlajková loď výrobce oficiálně představena se počítalo s tím, že to bude světový hit. Předobjednávky to jen potvrzují a srovnáme-li je se 3 miliony předobjednaných kusů modelu Galaxy S II, je zcela zřejmé, že bude Samsung opět trhat rekordy. Otázkou tedy zůstává, o kolik se polepší.

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
freeman
Nokia sa musí pri tomto údaji úplne červenať.
Gott
Tak to ja si kupuju S2,pac 3ka je na mne uz moc velka....jen by me zajimalo,jak dlouho se bude jeste prodavat a na jakou cenu se S2 dostane...akorat mam strach o zivotnost amoled plus displeje,ze prej tam ty barvy odchazi...to abych to nemusel za 2-3 roky prodat jako sunt...chci aby mi to vydrzelo aspon 5 az 10 let
Jiří
Jeden ze zaměstnanců Samsungu ? Nebo také dobrý reklamní tah.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze