Samsung Galaxy S II Celox: LTE s 4,5" displejem

2

Samsung Galaxy S II má našlápnuto k tomu stát se nejprodávanějším chytrým telefonem společnosti Samsung. Není tak divu, že výrobce připravuje jeho různé "mutace" s pozměněným procesorem, jiné barevné varianty nebo lehce poupravenou novinku Celox s podporou technologie LTE.

Samsung Galaxy S II Celox

Samsung Galaxy S II Celox

Jihokorejský výrobce Samsung brzo oficiálně uveřejní novinku Celox, která vychází ze Samsungu Galaxy S II. Novinka bude až na některé detaily, jakými jsou pozměněná obruba fotoaparátu, případně jiný design zadního krytu, designově i funkčně velmi podobná originálu. Některé zdroje však uvádí mimo technologie LTE i jiný procesor. Bude se jednat o dvoujádrový procesor společnosti Qualcomm, architektury APQ8060 se stejnou frekvencí 1,2 GHz. Dotykový displej by měl v úhlopříčce povyrůst na 4,5 palce. Zobrazovací technologie zůstává stejná, čili Super AMOLED Plus. Rozlišení je opět 800 x 480 bodů, což trochu zamrzí. Příjemnou změnou je i silnější baterie kapacity 1 750 mAh.

Samsung Galaxy S II - oficiální fotografie
TIP: Nenechte si ujít detailní recenzi Recenze Samsung Galaxy S II – šlechtic Android

Zbytek ale již zůstává ve zkratce stejný. Operačním systémem bude Androiu 2.3 Gingerbread s grafickou nástavbou TouchWiz 4.0. Zadní strana bude disponovat 8 MPx fotoaparátem s podporou pořizování Full HD videí. Další specifikace je stejná, jako u modelu Galaxy S II. Konkrétní termín zahájení prodeje zatím není stanovený a neví se ani, zda se počítá i s prodejem na evropských trzích. Jak se vám vylepšené Galaxy líbí? Co říkáte na technologie LTE, jejíž přítomnost potěší, ale v našich končinách je zatím vzdálenou hudbou budoucnosti?

Zdroje: sammyhub.com

Diskuze ke článku
Vlastimil
Líbí se mi ,ale asi bych nedal dopustit na HTC a jeho nástavbu Sense :) LTE je velkým přínosem jen pro země kde už se staví jako třeba USA ,ale tady u nás v ČR nepoužitelné a nepoužitelné i za 5.let.
Ip Man
Tak já to také vidím spíše na nějakou mutaci Galaxy SII pro USA operátoy. Napadá mě třeba operátor Verizon Wireless.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze