Samsung Galaxy Grand DUOS na prvním obrázku (aktualizováno)

1

Jihokorejský výrobce chystá na začátek příštího roku nový model z řady Galaxy, který potěší všechny uživatele dvou SIM karet. Půjde o špičkový přístroj s velkým displejem a slotem na dvě SIM karty.

Aktualizováno 13. 12. 2012

Po týdnu se objevují další informace o obřím modelu s podporou dvou SIM karet. Opět byl potvrzen displej s nízkým rozlišením, avšak dle nejnovějších informací by úhlopříčka měla být „jen“ 4,5 palce namísto dřívější pěti palců. Při startu prodeje bude Grand Duos nabízet Android 4.1 Jelly Bean spolu s dvoujádrovým procesorem o taktu 1,2 GHz. Galaxy Grand Duos také slibuje solidní snímky, nabídne totiž 8 megapixelový fotoaparát a k němu přidává 2 megapixelovou kamerku na čelní straně. V neposlední řadě se také objevil první obrázek, který údajně Grand Duos zobrazuje.

Grand Duos nijak nevybočuje ze zaběhnutého designu

Původní informace z 6. 12. 2012

Samsung logo

Čtěte: Recenze Samsung Galaxy S Duos – Dvě SIM karty se stylem

Samsung Galaxy Grand Duos, jehož kódové označení zní GT-I9082, se zařadí mezi smetánku se čtyřjádrovými procesory. Dle aktuálního trendu také nabídne pětipalcový displej, avšak údajně s velmi nízkým rozlišením 800 × 480 pixelů. Tato informace však není potvrzená a doufejme, že Samsung zvolí jemnější rozlišení. Kromě podpory dvou SIM karet ve výbavě zaujme také NFC či baterie s kapacitou 2100 mAh. Galaxy Grand DUOS bude nabízen ve dvou barevných provedeních – Elegant White (bílá) a Metallic Blue (modrá). Jeho představení proběhne zřejmě na veletrhu CES 2013 v Las Vegas, který se tradičně koná v lednu. Až tam se zřejmě také dozvíme dostupnost.

Zdroje: sammobile.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Pepeq
Těší mě, že se bude jednat o telefon s velkým displejem a výkonným procesorem, což je jednině dobře, něco jsem si přečetl také zde ale určitě tam nemají oficiální fotografii - http://freebit.cz/samsung-galaxy-grand-duos-na-dve-sim-karty-s-androidem/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze