Takový je Samsung Galaxy Note 10.1: čtyřjádro a 2 GB RAM

2

Už je to pěkných několik měsíců, co jsme se poprvé dozvěděli o připravovaném tabletu Galaxy Note a Samsung podle všeho zařízení ještě o něco odložil, aby mohl přidat více koňských sil pod kapotu. Po občasném úniku informací však nyní přichází celý nášup fotografií a pár detailů navíc.

Děkovat za ně můžeme korejskému webu The Brave Post, který bílou verzi Galaxy Note 10.1 už dostal do redakce a nezdráhal se nafotit její vybalování, stejně jako několik screenshotů displeje.

Vše je bohužel v korejštině, fotografie ale mluví za vše a především potěší několik nových informací, které lze vyčíst z jednoho obrázku. Dočkat bychom se tedy ve finále měli čtyřjádrového procesoru s taktem 1,4 GHz, 5 Mpx fotoaparátu, displeje s rozlišením 1280 x 800 pixelů a speciálního dotykového pera včetně slotu.

TIP: Přečtěte si také naše preview na Galaxy Note 10.1.

Výrobce však nyní zaměňuje původní 1 GB operační paměti na 2 GB, což rozhodně vítáme. Otázkou ale je, zda se bude jednat o změnu pro celosvětový nebo pouze korejský trh. Další zajímavostí je, že tablet poslouží vašemu telefonu jako velký reproduktor a dokáže také přijímat a posílat SMS zprávy. Připojte k tomu elegantní design, podporu FullHD videa a další prvky a dostanete velmi slušně napěchovaný tablet, kterému však bohužel chybí jemnější FullHD displej.

Bohužel nevíme, zda budou všechny specifikace světově identické. Očekává se, že Samsung svůj přístroj ve finální podobě představí 15. srpna letošního roku na speciální akci, na které by se měl rovněž objevit i nástupce tabletofonu Galaxy Note - model Galaxy Note II.

Zdroje: unwiredview.com, slashgear.com, bravepost.tistory.com

Diskuze ke článku
Morous
...v ČR 1GB RAM + 16GB ROM... klasika... No neberme to za 15000,-- kč...
Gugl
další placka z Koreje, kupuje to vůbec někdo ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze