Samsung chystá víkend slev ve značkových prodejnách

18

Chystáte si koupit nový telefon, tablet nebo snad chytré hodinky značky Samsung? Pak počkejte do příštího víkendu, protože společnost slaví pětileté výročí otevření prvních značkových prodejen, a tak u této příležitosti nabízí 30% slevu.

Akce poběží od čtvrtka 25. září do soboty 27. září ve značkových prodejnách Samsung. Nabídka se vztahuje na celý sortiment mobilních produktů – tedy smartphony, tablety, hodinky a náramky z řady Gear, tablety a příslušenství, s výjimkou Samsungu Galaxy Alpha, Samsungu Galaxy S5 mini a celého sortimentu paměťových karet.

Na Samsungy Galaxy Alpha a Galaxy S5 mini se akce nevztahuje.

Zájemci o Samsung Galaxy S5 mohou navíc 30% slevu zkombinovat s cash back programem a získat tak nejvyšší model za necelých 10 000 Kč. K využití cash back nabídky při koupi Galaxy S5 stačí, aby se zákazník po nákupu zaregistroval, vyplnil výrobní číslo zakoupeného přístroje a nahrál kopii účtenky. Akce platí do vyprodání zásob na prodejně.

Značkové prodejny Samsung se v ČR nacházejí na těchto místech:

  • Centrum Černý Most
  • OC Chodov
  • OC Nový Smíchov
  • OC Palladium
  • OC Olympia
  • OC Šantovka
  • OC Forum Liberec

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Peter
Treba pockat budu aj 80 percentne zlavy ved uz ludia prisli na to ze tie zmetky nemaju takmer ziadnu hodnotu.
Samsungu sa asi dari ked treba vyprazdnit obchody a hlupo veria ze sa znovu naplnia nepredajnym tovarom.Obchodnici zacinaju byt opatrny co sa tyka Samsungu a poctu objednanych kusov.Zlata doba okradania zakaznika skoncila na trhu su novy hraci a dalsi cakaju tiez ze si nieco ukusnu s lepsou kvalitou a hlavne cenou co je hlavny trhak na zakaznika.
Honza
Za 10tis. S5 půjde na dračku. Tohle je výborná nabídka. Na druhou stranu něco ukazuje o prodejích S5 v ČR.
Jura
kolik stojí oficiálně Galaxy s4 mini? Před slevou
HMm
Tak 10k je asi hodnota S5 a nikdy nebyla vyssi, Samsung jsou stejny zlodeji jako SONY za malo muziky hodne penez. Rychle se to naucili hajzlici korejsky

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze