Samsung Galaxy J5 (2016) uniká na oficiálních snímcích (aktualizováno)

Samsung se pomalu učí, že ne každá sebemenší změna musí znamenat rozšíření jeho nabídky o další model s ještě více krkolomným názvem. Těšit se dle všeho můžeme na inovovaný model střední třídy s označením Galaxy J5 (2016). Jaká nabídne vylepšení?

Aktualizováno 18.3. 2016

Na světlo světa unikly oficiální obrázky připravované verze Samsungu Galaxy J5 pro rok 2016. Nejedná se jen o pár snímků, ale o vcelku slušnou sbírku, která podrobně odhaluje celý design novinky. Díky fotkám, které vypadají více než věrohodně, můžeme odhadovat, že zadní kryt bude pravděpodobně odnímatelný. Celé tělo pak vypadá plastově, ale je možné, že Samsung překvapí a nakonec bude mít Galaxy J5 (2016) kovový rám.

Původní zpráva z 20. 1. 2016

O inovovaných modelech řady Galaxy A pro rok 2016 jsme vás již informovali, dle všeho se však Samsung zaměří i na střední třídu, respektive na řadu Galaxy J. První vlaštovkou se stal model J1 (2016), dalším modelem by pak mohl být Galaxy J5, jehož varianta pro rok 2016 byla odhalena v benchmark testu. A jak si novinka polepší?

TIP: Recenze Samsung Galaxy J5: střední třída s dobrou výdrží

Samsung Galaxy J5

Novinka nabídne 5,2palcový displej s HD rozlišením, výkonnostní složku zde bude zastupovat čtyřjádrový procesor Snapdragon 410 s taktem 1,2 GHz a se 2 GB operační paměti. Interní paměť nabídne dnes již průměrných 16 GB, 13Mpx snímač však ostudu neudělá. Potěší také přítomnost 5Mpx fotoaparátu pro pořizování selfies a také pro videohovory. Jak si tedy můžete sami povšimnout, novinka by měla nabídnout jen o trochu větší úhlopříčku a také vyšší paměť RAM. Vyšší paměť RAM ocení jistě každý zájemce, u velikosti displeje si už tak jistí nejsme.

Diskuze ke článku
HOST
Nejen RAM, ale i vnitřní paměť se zvětší. Model 2015 měl jen 8GB.
Petr Tobiášek
Petr Tobiášek
SD 410 v roce 2016 u telefonu, který bude stát kolem 5 000,- je ostuda ...
Standa
Koupil jsem před 2 týdny model 2015 Duos verzi ve slevě za 4990 Kč a nemůžu si stěžovat. Jediný co jsem nepochopil je chybějící čidlo jasu ale to se snažil Samsung vymyslet relativně dobře. Nejsem asi tak náročnej a mě běhá všechno krásně. A díky přesunu aplikací na paměťovou kartu je i místa dost. Důvod ke koupi nového modelu nevidím žádný. Úhlopříčka bude na novém modelu spíš pro zlost. Žádnou Čínu a jiné pochybné prodejce bych osobně nedoporučil. Měl jsem BenQ a při volání jsem musel ručně přepínat do 2G. Jinak si všichni stěžovali že mě neslyší. Řešil jsem to s kamarádem co dělá prodej a servis a ten mi sám říkal že s tím má problém hodně výrobců právě s Číny a Asie.
Marek
Mohli by jeden rok výrobcovia, len tak z trucu či zo srandy, zase zmenšovať uhlopriečky o 0,2". Vzhľadom na to, že mne praktická použiteľnosť končí niekde pri 4,7", si už nemôžem kúpiť ani ten totálny low-end, keďže tie začínajú pri veľkosti vesla a pokračujú smerom nahor.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze